[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Multam! smilie
opincarul wrote:Daca ai cont pe feizbuc, cauta-l pe Snakefish Mike si intreaba-l daca are ceva betta de vanzare si daca trimite in Tg Mures. Sau poate stie pe cineva mai aproape de tine care te poate ajuta.

Acum e Mihai Gigi Sirbu, nu mai e Snake
La subsuoara

M-a lamurit nenea Dragos in privat cu niste aspecte
dan.pavelescu wrote:Parca am mai intrebat, dar sunt batran si senil. E cineva dispus sa treaca pe la mine si sa-mi testeze apa? Ma intereseaza NO3 si PO4. Ofer poze cu mine zambind ca Iliescu si multumiri din inima partidului.

Nimeni???

Rugamintea #2: are cineva sa-mi imprumute pentru 1-2 saptamani o lampa UV?
Eu sunt multumit de produsele Aquaforest. Red Sea e o firma renumita, care produce chestii de calitate.
Cred ca principala diferenta consta in pret, Aquaforest are preturi mult mai accesibile. Peti din Baiamare are produse Aquaforest: http://aqua-life.ro/
D-apoi na.. nu m-am putut abtine si m-am manjit
Ai grija, prietene.. ca am mancat vreo trei ca tine
image
Ete scartz.. lasa ca il scot la beutura in martie si ii trece
Hai siktir
elven wrote:nu stiu dar bunicamea la cutremurul din 77` in loc sa se adaposteasca, tinea televizorul sa nu cada

Televizorul nostru s-a rostogolit cativa metri (un LUX S, de 5 tone) si apoi a functionat dupa reparatii minore
Multumesc
In primul clip, cel cu simularea cutremurului de 7,3 grade, observa standul inalt si ingust, lipsit de stabilitate din start

Oricum, la 7,3 cred ca altele vor fi grijile noastre ;)
Frumos bazin!

Din clipa asta te urasc si pe tine si n-am sa-ti mai spun Aure ci Aurel. Na!
Ok! Danke
Parca am mai intrebat, dar sunt batran si senil. E cineva dispus sa treaca pe la mine si sa-mi testeze apa? Ma intereseaza NO3 si PO4. Ofer poze cu mine zambind ca Iliescu si multumiri din inima partidului.

A doua chestiune. Oare e cu adevarat util un aparat din asta, sau e vax albina?
http://www.ebay.co.uk/itm/for-Aquarium-Saltwater-Reef-Tank-Ozonizer-Ozone-Generator-250L-55Gallon-ZVQU029-/400551048684?hash=item5d42b3f5ec:g:f5wAAOxy0NtTDwAB

Zice asa frumos in descriere:

Producing ozone from ambient air, suitable for the aquarium and pond.
Providing clear and healthy water for your fish, reducing the microbial load of the water.
Highly reducing the nitract, ammonia and pollutants in the water.
Improving the oxygen content of oxidation-reduction protential in the water.
It continuously kill all the harmful organism without using any chemical and disinfect anything that needs to be 100% bacteria and harmful substance free is what this new ozone generator is best at.
elven wrote: image

Daca mai pui poze din astea care ma zgarie pe sooflet, jur ca vin la Constanta si te bat mar
Futu-i... cum naiba ai reusit?

Daca te incurajeaza cu ceva: miercuri seara m-am apucat sa colectez apa de osmoza (o fac in sufragerie, mereu), pana sa ma culc am umput jumatate din butoi. Joi, cand am venit de la serviciu, am dat iar drumul la osmozor, sa se umple si cealalta jumatate.
Vineri, avand liber, mi-am permis sa lucrez pana mai tarziu (eu sunt genul de om care la 21:30 e in pat si la 21:35 sforaie dus), asa ca am stat pana pe la 1 si ceva noaptea. M-am dus la culcare ca un erou, cu gandul ca a doua zi ma trezesc ca boierii, la 8-9.
Plm, am uitat sa opresc osmozorul, asa ca la 6 dimineata m-a luat nevasta-mea in primire: scoala-te Pavelescule, fiti-ar acvariul sa-ti fie!
M-am dus buimac in sufragerie, mi-am dat seama ca trebuie sa-mi schimb numele in Aladdin (am facut covorul sa pluteasca) si m-am apucat de mop/prosoape/plm.
Parchetul nu s-a umflat, am pus covorul la scurs in cada (am improvizat o capra din lemne) si am asteptat. In toiul iernii noi am dormit cu geamurile intredeschise, ca putea covorul de numa..

Acum, totul a trecut, s-a uitat, iar eu colectez din nou apa, in acelasi loc

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: