[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: reefer
Forum Index » Profile for reefer » Messages posted by reefer
Ca si problema ce am identificat-o eu , cu care ma lupt si in continuare - explozia de bacterii datorita pelletelor .
Tot la fel , am plecat cu un volum supradimensionat de pelete , am redus in cateva randuri , pentru a ajunge sa opresc reactorul .

Care este valoarea maxima a nitratilor , ca sa pot da drumu iar la reactor ? Din cate stiu , valoarea nitratilor nu trebuie sa fie prea mare , atunci cand dai drumu la pellete . Dar cat ?

Multumesc !
vasilescuadr wrote:http://www.youtube.com/watch?v=5XhOoL30ezo
Ca cam asa ar trebui sa mearga un reactor de Bio-Pellets de la ATB.

Intrebare : nu cumva le invarte cam repede ? Din cate stiu ar fi indicat ca peletele sa aiba o miscare moderata in toata masa .
Da, pretul initial era 900 negociabil .
Acum este 800 ron .
Am updatat si anuntul initial in contextul celor care citesc doar prima postare si nu urmaresc si ultimul update .
UPDATE :
Pret nou - lampa + pompe = 800 ron
UPDATE :
Pret nou - lampa + pompe = 800 ron
image

Uploaded with ImageShack.us

Cumva ti-o fost muza bazinul asta ?

Frumoase ultimile poze ...
Gabriel wrote:Salut reefer!

Sigur ca se poate. Doar pentru asta a fost postat anuntul
Singura problema este ca nu mai am cutie de transport.
Celor carora le-am trimis mi-au trimis cutii.
Poti sa te interesezi te rog daca este masina Constanta - Buzau?

Mcy
Gabriel

Multam Gabriel .
Ramane pe mine sa ma interesez vizavi de transport . Oricum , o sa intorc serviciul cu mare placere . In aprox 2 luni o sa incep si eu comenzile de corali , poate s-o mai duce frigul asta .
Ceea ce te rog , este sa imi lasi si mie numarul tau pe privat .
Gabriel wrote:Se mai doneaza o piatra (cam 2.5 x 5 cm) cu green star polyp coral (pe romaneste gsp ).

Salut Gabriel ,
Crezi ca ma pot lipi de ea ? incerc sa-mi imbrac una din coloane cu GSP , si adun fir cu fir ..
Sebastian Costin wrote:
Reefer, sa nu iti imaginezi ca o sa fie GSP pe tot fundul ...

Ba daaaaaa....doar imagineaza-ti ...ca un substrat cu tenellus ..
Imi rod sub unghii , sa nu-mi scot substratul .. Deja m-am intaratat
Nici eu nu agreez ideea "fara nisip" , dar hai sa recunoastem ...cum ar arata un aquascape cu GSP verde pe jos ...precum cele de apa dulce ... ......
Sebastian Costin wrote:Cam asta a iesit:

Substrat nu vei pune deloc ?
Oricum , cele 2 "insule" sunt superbe .Intentionezi sa mai adaugi ceva la rockscape ?
Ramane sa pui poze mai concludente .
Foarte frumos lucrat , asteptam pasii urmatori .
Intrebare : De ce ai facut overflow-ul intr-o parte ?
koala wrote:Nu, n-am... de un' reaku cochilii goale, in miez de iarna?

Asta le e comportamentul atunci cand n-au variante la schimb
koala wrote:Am exilat un hermit... e a 2-a oara cand il dau jos de pe un melc Trochus, vrea sa-i fure cochilia (cred).

Ai cochilii goale prin acvariul ?
Ofer BONUS : 2 x pompe curenti NOI / cu suport magnetic / 5000 L/h / super silentioase .

Poza :

image

Ofer BONUS : 2 x pompe curenti NOI / cu suport magnetic / 5000 L/h / super silentioase .

Poza :

image

koala wrote: si-un mancator serios de Aiptasia... bazinul mare e plin, cresc "ca din apa"

La ce te-ai orientat ? Ca si pont ...
Sebastian Costin wrote:Miercuri am relipit bazinul, pentru a 3-a oara. Nici de aceasta data nu sunt pe deplin multulit insa nu mai am nervi pentru o alta curatare. Sper sa reziste.
Astept pana sambata sa se usuce iar intre timp voi face cateva modificari la retur (trebuie sa trec peste viitoarele intarituri)

Ti-a dat ceva de furca ...bazinul asta ...
Trebuie sa iasa ceva ...pe masura eforturilor tale
r_o_n_i wrote:? si-o poza de ansamblu pe cand?

+1

Frumosi pestani ...
kirucd wrote:Pentru PO4 eu folosesc checker de la Hanna si am mai folosit tester de la Salifert.
Iar chillerul e posibil sa functioneze ok, nu ai mentionat care este temperatura din camera.
La acvariul de apa dulce am un chiller care iarna imi tine temperatura constanta 27 de grade
in conditiile in care in camera respectiva sint intre 30 si 34 de grade. Deci 1 ora / 1 grad poate
sa fie bine sau nu, depinde ce temperatura ambientala ai in camera respectiva.

O zi buna,
Dragos

Salutare . In camera cu acvariul sunt aprox max 26gC , deci nicidecum prea cald .
Din acest considerent banui chiller-ul .

Forum Index » Profile for reefer » Messages posted by reefer
Go to: