[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Am stat vreo 3 saptamani la Cluj (cred ca au denumit o camera de la Liliacul dupa numele meu), cu probleme de serviciu. In timpul asta am facut vizite la toate DSVSA-urile din zona (Baia Mare, Satu-Mare, Oradea, Brasov, Timis, Zalau, Alba, Sibiu, Covasa si Harghita, Mures, Arad, Deva, Caras). Azi am gasit pozele, cautam ceva si am dat de ele
Insoso, daca nu rezolvi pana luni-marti te astept la mine acasa, sa incercam sp rezolvam.
Ahahaha, ia uite umflatule unde a fost nentoo' Pave in 2008. Puteai sa ma pici cu ceara si nu-mi aminteam

Sefule, e bine, hai ca a trecut doar un an si ceva, mai e timp
Pai.. nu pricep. Daca e chel, de ce dai o poala de bani pe acvariu? Nu mai bine gasesti o firma care sa-ti lucreze frumos un bazin?
Bah, vreau si io bani sa cumpar chestii cool
Bine boss! Nu l-ai dezamagit pe unchiu' Pave pana la urma
robygym wrote:Andi esti enervant, numai pune poze ca o sa inceapa lumea sa faca acatiste, ca le merge prea bine. In vara cand am fost la tine bazinul era aproape gol, cum dracu va cresc voua coralii...ca Harap Alb???

Ca Fat-Frumos bre, care crestea intr-un an cat altii in sapte. La 10 ani arata de 70
ZEN MASTER wrote:#101 daca jumate de congelator e plin cu artemie congelata si alte dracii din aceiasi categorie.

Daca ai cumparat VINERI creveti proaspeti ca sa hranesti anemona si i-ai uitat pe birou pana LUNI
Urs pervers si nebunatec
koala wrote:Bah, daca nu le faci pe toate, se cheama ca degeaba ai trait!

Cand ne mai intalnim, te rog sa-mi aduci aminte sa pastrez o distanta regulamentara fata de tine, ca cine stie ce idei iti vin cand imi vezi funduletul apetisant
Cand o sa am timp de acvariu ;)

Momentan am prea multe probleme care fac sex cu mine, impotriva vointei mele
Iegzact!

De abia astept sa vad prima iesire a comunitatii de fete acvariste la bere si haleala, sper sa ma cheme pe post de ospatar
La salariu voi darui eu parmetrul cu o tija de la F64, in semn de multumire pentru miile de km parcursi de aparat
Cu sistemul de prindere o rezolvam, nu stricam accesoriile de la Go-Pro, pentru ca am eu accesorii de la o clona chinezeasca Go-Pro
Asta e bun? De 1,2 m e suficient?

http://www.cleanmag.ro/maner-telescopic-spalat-geamuri.html
Link, sau dimensiuni? Cat are strans?
Draci baltati

Am avut de facut teme cu Pave mic si n-am mai intrat pe forum. Cutia e acasa, parmetrul la Troponel.
Ne vedem intr-o zi (oricum trebuie sa vin dupa bolovani) si aduc cutia. Maine ma duc pana la Hornbach, am ceva idei pentru o tija demontabila

Troponel si-a anuntat vizita in seara asta, parmetrul merge in celalalt capat la Bucurestiului

Nene Dragos, am gasit o cutie frumoasa pentru parmetru, capitonata cu burete, dar nu incape tija. Ceva idei pentru o tija telescopica/demontabila?

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: