[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
George, nu te mai lua de copiii inocenti, lasa omu' sa trimita daca asa vrea
Se poate pune un robinet inline pe furtun si se regleaza debitul dupa pohta inimii

Ceva de genul:

image
zamolxes wrote:
e na. am vazut unul facut din siringi care facea treaba, nu cred ca e chiar 0. ). http://nano-reef.pl/forums/topic/22262-nano-odpieniacz-ze-strzykawek-by-tomko/#entry201316

E clar, acvaristilor le lipsesc ceva tigle de pe casa
Mie mi-a fost greu sa gasesc ce "ingrediente" contine. 50 de pagini cu aceeasi descriere seaca..
Naspa, prea colorat. Pastreaza doar nisipul si restul trimite la Bucuresti
Asa da, explica in termeni simpli, sa inteleaga toata lumea, ca nu toti sunt doctori.
Imi mentin afirmatia din 2013 (daca te uiti la postul meu anterior)

Merci de info
Caz incheiat. Am gasit pe undeva ca Omnipur contine si verde de malachit, deci e posibil sa-l decicleze. Dar la ce doza a folosit colega, e posibil sa nu se intample nimic rau.
zamolxes wrote:ma bazez pe schimburi de apa

Ia si vorbeste cu @Adivb despre miracle mud. Poate te tenteaza
Jimmi wrote:
Pseudomonas aeruginosa este o baghet? de Gram-negativ de m?surare 0.5 - 0.8 uM de 1.5 - 3.0 micrometri. Aproape toate tulpinile sunt mobili prin intermediul unui singur flagel polar.
Nitrosomonas europaea is a Gram-negative obligate chemolithoautotroph that can derive all its energy and reductant for growth from the oxidation of ammonia to nitrite and lives in several places such as soil, sewage, freshwater, the walls of buildings and on the surface of monuments especially in polluted areas where the air contains high levels of nitrogen compounds.

Cam asta e singurul meu argumanet...Amandoua sunt gram negativ si sera mereu mi-a deciclat acvariul...

EDIT:La fel si celalalta e gram negativ
Nitrobacter is a genus of mostly rod-shaped, gram-negative, and chemoautotrophic bacteria.[1]

Sa ne intelegem. Mi-ai dat definitiile pentru o bacterie si pentru un microb. Eu vreau sa stiu precis, pentru posibilul uz in viitorul meu acvariu daca Sera Omnipur rupe ciclul azotului sau nu.
elven wrote:1) un skimmer bun din cate stiu eu scoate mizerie din prima

Boss, citeste cu atentie. Omul are jucarie Sera plm
Pai na, zeama aia verde nu prea seamana cu apa din acvariu, nu?
Dar fiind "ceai" inseamna ca skimeaza prea umed. Parerea mea e sa-l mai lasi asa 1-2 zile, vezi cum se prezinta si apoi mai reglezi daca e cazul.
Jimmi wrote:Da, dar tocmai ti-ai deciclat acvariul cand ai turnat medicamentul.

Cand arunci pastile, e bine sa vii si cu argumente. Eu am scobit pe tot internetul si n-am gasit nici o referire cum ca ar sparge ciclul azotului.
Te rog sa faci publica sursa din care ai aflat cele afirmate. Eu n-am argumente nici pro si nici contra Sera Omnipur.

De regula skimmerele au nevoie de zile, ca sa se stabilizeze.
Daca ti se pare ca e prea umed, ridica-l un cm mai sus apoi asteapta sa vezi ce se intampla
Golanii astia sunt de vina, nu io
Ejt un porc batran

Problema e ca nu-s ardelean, mama e din Buzau si tata din Ploiesti. Iar io m-am nascut in Bucuresti, Aleea Pantelimon nr. 9, ghetto-style
Esti chinez, te rog sa-ti schimbi nickname-ul.

Ce atata graba? Batcave a vazut apa la un an, Bat-Reef la 1 an si jumatate, nu vad nici un motiv sa ma grabesc
Oricand. Doar sa anunti inainte, sa vezi daca mai traiesc si daca sunt acasa. Teoretic nu parasesc domiciliul in urmatoarele zile pentru ca lucrez de noapte.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: