| Message |
|
|
koala wrote:
kirucd wrote:Arata bine rau camera aia tehnica, parca e prea mic displayul pentru asemenea camera, merita un 300x80x70
Asa, asa... baga-i deja mortu' in casa noua! 
Potoliti-va, ca il cocosati pe bietul Peti
Misto felinarele, scoole! Iti ajung doo' la ligheanul ala? Pui si corali?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Pavelescu se bucura ca mai sunt si fete cu microbul asta
Altfel ar fi fost un sausage fest aici pe forum
Scuze, sunt magar si vorbeste gura fara mine 
|
 |
|
|
Eu cred ca sunt cat se poate de obiectiv, te rog sa compari pozele. Proiect comun? Nici pe departe, e realizarea ta, noi doar ne-am dat cu presupusul pe aici ;)
Hrana n-am diversificat-o niciodata, le dadeam doar JBL grano-mix mini, sau asa ceva.
Succes in continuare, sa ne tii la curent cu evolutia bazinului!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Hei, n-ai mai facut update cam de multicel. Mai ai acvariu sau ai renuntat, cum merge treaba? Pejtii e bine, sanatosi? 
|
 |
|
|
Da chiar, ai visat cumva un tip cu fata oparita, cu palarie si cu o bluza urata, in dungi?
|
 |
|
|
opincarul wrote:Piciul nostru e cu 3 luni mai mare si stiu ca e la varsta la care poate tine lucruri in brate, dar nu are coordonare.
Ciudat.. mie mi se intampla din ce in ce mai des
|
 |
|
|
l0ngh0rn wrote: Nu te speria ca al tau nu este facut de fabrica prin alte tari europene
Nu la al meu ma gandeam, ma sperie situatia in general (scoti apa si apar fisuri). Trebuie sa aduci un popa exorcist
|
 |
|
|
CristiC wrote:Au sosit si felinarele.

Ai sters pozele sau ce ai facut ieri pe acolo si acum nu mai stiu ce lampi ai..
|
 |
|
|
Io n-am treaba cu discusi, biscusi si triscusi, dar ma abonez ca sa vad ce mestereste nea Ionut
Succesuri! 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Nu stiu nene Dragos, n-am sustinut asa ceva. Am zis doar ca incerc (am incercat si n-am putut). Si chiar daca as avea scule performante pentru masuratori, probabil ca mi-ar fi lene s-o fac
|
 |
|
|
|
Cu Troponel am vorbit, a fost plecat. Teoretic maine-poimaine ar trebui sa treaca sa-l ia.
|
 |
|
|
Incepi sa ma sperii
|
 |
|
|
Dai si bon cado' de douaj de lei?
|
 |
|
|
l0ngh0rn wrote: peste doua saptamani face un anisor
Sa-ti traiasca! Ma gandeam ca ai copil mai maricel si a jucat ping-pong cu acvariul
|
 |
|
|
E mai nasol daca n-o pui de un bazin nou
Ai copii?
|
 |
|
|
|
|