[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Io nu corup pe nimeni, maestre, doar ca am obiceiul sa gandesc cu voce tare. Motiv pentru care nici nu prea am prieteni
Slab mixul, dar a fost placut sa aud vocea lui tatuca
E cam ceai totusi. Ia masoara, vezi iti incape acolo un Bubble Magus NAC QQ? Colegul claudiu.marin are unul si iti poate da dimensiunile. Eu am folosit NAC QQ la nano-ul de 150 de litri si am fost multumit (pana am urcat incarcatura organica si am trecut la NAC 5)

Da-mi Doamne 30 de ani si mintea de acum
Eu la 44 consider ca sunt la jumatatea copilariei, relax
La multi ani, boierule! smilie
Nu mai stiu pe unde ai scris.. ce ai facut cu lampa??
http://www.emag.ro/ventilator-noctua-nf-a8-flx-80-mm-venta8flx/pd/DSJVN2BBM/

Asta a fost motivul alegerii: Nivel zgomot (dB) 16.1
Te-ai dilit bro, cum sa-l schimbi.. Lasa-l asa, ca nici eu nu mut mobila prin casa de dragul vostru
Conform http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium
ai un factor de siguranta intre 3.2 si 3.8 (doar safe)
Pentru a fi very safe, trebuia sticla de 12mm. Neaparat sa-i faci 2 intaritoare longitudinale si una in H.
In general, sticla de 10mm e buna pentru acvarii cu inaltimea de 50cm (55cm, dus la extrem)

edit: ai grija la calitatea lipiturilor, o singura lipitura nasoala duce la dezastru.
Clar, e mai pe gustul meu. Dar cum gusturile nu se discuta..
Parerea mea e ca te-a mancat ca pe Florea Cioaca cu discusii. O sa innebunesti cu schimburile de apa, cu mofturile la mancare si temperatura, cu aspiratul din 2 in 2 zile.
In cubul ala cred ca pot tine 2-3 discusi mici, dar ii vei chinui si vor fi trasi inapoi, nu se vor dezvolta niciodata asa cum trebuie. Iar daca sunt mici, trebuie sa tii bazinul steril.
Am totusi o mica observatie de facut. Nu pentru ca n-ai fi facut tu ceva bine, ci pentru ca mie personal nu mi-a placut niciodata combinatia asta. Poti mesteri poza in photoshop, sa inegresti nisipul din partea dreapta? Sunt curios cum ar fi cu nisip negru pe toata suprafata.
Voi n-ati avut niciodata acvariu plantat si cu o armata de red-cherry in el?
Chestia cu cupramine+ficati=love mi-a fost confirmata si de o sursa de incredere, n-am sa-i dau numele.
In alta ordine de idei, am facut liniste in camera, acum nu se mai aude decat pompa de recirculare. Plm

image

O fi mai sanatos fara nisip, dar placerea ochiului unde plm mai e?
Eu astept "jukeboxul wurlitzer"
Io n-am posibilitatea sa ofer bani, ca-s amarastean. Dar daca e ceva de carca, de hamalit, ceva munca de chinez, ma ofer volintir
Lipsesc un pic de pe forum si observ ca va faceti de cap

Sugestii nu am, iti pot oferi doar laude
Acum o saptamana si ceva - doua, a fost la mine nenea Dragos. Conform sfaturilor primite si pentru ca lucrez de noapte si am timp de frecat motanul in timpul zilei, am facut ce mi s-a spus.
Am scurtat pieptanul pe inaltime, cu 1 cm (nivelul apei era un pic exagerat, cam la limita), am ajustat open siphon-ul, full siphon-ul si teava de emergenta si am reusit sa gasesc o pozitie pentru pompe, in asa fel incat sa am o miscare prin toata suprafata acvariului.
In plus, am reusit sa termin si dulapiorul care mascheaza panoul electric (terminat relativ, mai trebuie sa fac blatul dupa metoda craquele si sa-l lacuiesc). Momentan e asamblat, baituit la culoare si am patinat usa.
Am mai facut o chestie de capul meu, nu stiu daca e bine or ba. In spatele acvariului adunasem toate rocile care ma zgariau la ochi si acolo se umplusera de alge si formasera un depozit frumos de detritus.
Le-am scos si le-am bagat in sump, unde exista circulatie de apa.
Poze altatada, dupa ce curat acvariul
Ca pe Florea Cioaca te mananca.. Sotia stie ce vrei sa faci?
Vezi tu, discurile alea nu sunt indestructibile. Ai grija cum bagi printre aripioare si apoi sa te uiti cum iti zboara OZN-ul pe langa urechi..

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: