[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tino
Forum Index » Profile for tino » Messages posted by tino
pret 3-7ron

poze aici: http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=761&pos=5
Koi,dimensiune aproximativ 10 cm,pret 10 RON/buc,poze aici:
http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=10529

tel:0723379009 / 0722660113
inca o chestiune,din ce am citit,e o discutie ampla despre calitatea puricilor ca si hrana pentru pesti insa,din ce am vazut pe net,suna cam asa:

Nutritional Value
The nutritional content of Daphnia varies with age, and what its been eating. The protein content is usually around 50% of dry weight. Quite the opposite from Artemia, adults normally have a higher fat content than juveniles, about 20-27% for adults, and 4-6% for juveniles. Some species have been reported to have protein contents exceeding 70%. Live Moina are about 95% water, 4% protein, 0.54% fat, 0.67% carbohydrates, and 0.15% Ash. The fatty acid composition of food is important to the survival and growth of fish fry. Omega-3 highly saturated fatty acids are essential for many species of fish. Moina cultured on bakers yeast are high in monoenoic fatty acids. By using what is called w-yeast (yeast enriched with cuttlefish oil), Moina will contain very high levels of Omega-3 fatty acids. Moina can take up lipids very easily from the emulsion, but there is a side effect to this, apparently it also slows productivity, so this emulsion should only be fed to a batch separate from the main growout colony. Commercial formulas are available in pet supply houses for the enrichment of Artemia, Rotifer, and Daphnia cultures.

http://web.cecs.pdx.edu/~davidr/discus/articles/daphnia.html

ceea ce insemna,din cite imi dau seama ,ca nu e foarte diferita ca si continut de multe fixuri care se gasesc pe piata,parerea mea... ))
multumesc tuturor pentru sfaturi,o sa incerc,sper sa-mi fie utile,mercic frumos inca odata.
Mercic mult de raspus Porcu.totusi,vreo metoda mai "romaneasca" nu stie careva?Nu cred ca toti puricii care se vind in Obor au fost uscati folosindu-se echipamente high-tech ,in vid si la temperaturi de -50 grade celsius.
Salut
Are cineva idee cum se pot usca puricii?am incercat sa pun pe o placa de plexiglass la soare insa dupa ce s-au uscat au devenit o masa compacta,atit erau de lipiti unii de altii.Am incercat sa ii pun pe ziar ,aceeasi problema plus ca s-au lipit de hirtie de n-am m-ai putut sa- i desprind de hirtie. Are careva idee cum se procedeaza?Mercic anticipat.
Ambalat in paharele de unica folosinta de 60gr/buc,pret 130.000/Kg,fiind congelat e valabil doar in Bucuresti.Tel 0723379009.
Nu sunt foarte bine informat dar 15 RON(150.000 lei vechi)/bucata nu e cam mult?Evident ca sunt interesat altfel nu postam.
va multumesc inca o data pentru sfaturi.G-G,stii cumva si de unde poate fii luata lampa asta?
http://www.aqua-medic.de/en/service/pdfs/Helix%20Max.pdf
Va multumesc tuturor pentru sfaturi,in special lui Porcu' si lui Betta.Ma interesa daca stie careva un filtru undeva in Bucuresti,mi-ar fi mult mai simplu.Totusi,daca nu gasesc,o sa incerc sa il contactez pe Betta.Revenind,undeva in Bucuresti la un pret care sa nu fie exagerat?
mercic frumos Porcu',pe un forum de acvaristica credeam ca lumea posteaza despre acvaristica,la sectiunea cumpar nu cred ca trebuie sa incep cu "cumpar..." s.a.m.d. Sunt sigur ca sunt multe posturi care sunt inexacte daca punem problema in felul asta.:
ex: plante--"Cumpar, primesc donatii ... de plante .. eventual si prin posta cred ca se poate face transportul .... (Am primit niste java de la cineva, si a ajuns in stare impecabila..)
Eventual daca puteti trimite mai multe, suport eu, plata pentru courierul rapid (Fan courier) .. doar daca puteti trimite mai multe ptr. ca courierul e scump si ca sa nu coste courieratul mai mult ca plantele .. Primesc si donatii orice.. ce tine de plante " .ce fel de plante? de plastic?garoafe?
Deci: ma intereseaza un filtru UV PENTRU UN ACVARIU.
MERCIC
ma intereseaza un filtru uv.are cineva asa ceva de vinzare? sau un loc de unde pot lua?mercic
Chiar nu are nimeni koi?
Salut,sunt interesat sa cumpar cam 10-15 koi,evident cit mai frumosi,dimensiune 5-15 cm.astept oferte.
sincer,eu ma refeream la grosimea stratului de silicon dintre geamuri,am adus asta in discutie deoarece mi-am facut un acvariu de curind si am constatat un fenomen cam neplacut,in zonele unde logica spune ca presiunea este foarte mare(stiu ca presiunea cea mai mare este la fund insa acolo e lipit de fund asa ca nu acolo sunt probleme) adica cam pe la jumatatea inaltimii a inceput sa se albeasca lipitura(semn ca s-a desprins),fenomen care nu a aparut la lipiturile baghetelor intaritoare,unde grosimea statului de silicon (dintre geamuri si intaritor)este mai mare. Nu stiu daca am fost suficient de clar,dar...o sa fac niste poze sa vedeti despre ce e vorba.
Poate ca a-r trebui sa se discute pe undeva si despre grosimea stratului de silicon.chiar nu are nici o influenta in rezistenta unui acvariu mare?ce parere aveti?
Va multumesc tuturor pentru generozitate,pentru molly o sa iau legatura cu Magda,astept in continuare niste oferte pentru guppy.Mercic inca o data tuturor
Salut.m-am hotarit sa imi fac un acvariu cu ei si ma intereseaza si pe mine sa cumpar cca.10 bucati din fiecare.ceva frumos.astept oferte.mercic
salut,ma intereseaza sa-mi optimizez un pic filtrele si ma gindeam sa pun niste burete asa ca se naste intrebarea: care stie pe undeva niste burete din acela cu porozitatea mai mare?mercic
de curiozitate,ce dozaj ai folosit pentru tetraciclina?

Forum Index » Profile for tino » Messages posted by tino
Go to: