| Message |
|
|
|
Liberty am mai avut, am fost extrem de multumit de el. L-am forjat si in apa dulce si in sarata.
Nu ma ajuta Eheim 2211, e extern si n-am unde sa-l pun, spatiul de la birou e limitat.
|
 |
|
|
Newbie question: pana o sa am io parale pentru mult-visatul Eheim Liberty, pot sa incep cu un hob mai ieftin si mai micut, pentru ca apoi sa transfer continutul filtrului in Liberty si sa mai completez cu material filtrant?
Afecteaza grav? Nu de alta, dar nu m-am mai lovit de probleme din astea la cantitati mici de apa
|
 |
|
|
Imi ajunge o masina de tocat bani, multumesc
|
 |
|
|
Mananci maro, in sump am un reflector led de 10W
Radu, sa-mi fie cu iertare
|
 |
|
|
Eu am inteles ca sunt batran si atat
|
 |
|
|
Am vorbit cu nenea Victor si o sa-mi aduca vineri niste bunatati verzi
Asa ca am facut un efort de memorie si mi-am adus aminte ca am o super lampa acasa, care zace aruncata prin cutia cu maimute (maimoote, ca sa inteleaga si loominatia sa)
Plm, o aduc maine la o proba
|
 |
|
|
Nu, merci. Aparent ma descurc singur
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Faraoane, trebuie sa apreciezi ca m-am tinut de cuvant si fac (pardon de expresie) unu mic, scurt si doolce
|
 |
|
|
Daca nu pleaca mai departe, vineri voi fi (aproximativ la ora 16:00) la Aparatorii Patriei si il pot recupera eu de la Daniel, in caz ca e disponibil la ora aia. Mai departe, ma descurc io cu nenea Dragos 
|
 |
|
|
Loominatia ta, merci, dar imi lipseste talentoo.
Poti vedea astea si din setup-urile mele dinainte 
|
 |
|
|
Multumesc!
|
 |
|
|
Sunt in tara, da
Mini sistemul Tropica, adica butelie + regulator de presiune/reglaj fin. Mai departe voi merge cu furtun ADA ultraclar si cu sticlarie de la Dennerle.
|
 |
|
|
N-as putea spune ca ma extaziaza albul, nici macar ca-mi place asa, cat de cat

|
 |
|
|
Si sa nu uit sa fac o precizare importanta. N-am fost niciodata aquascaper si nici nu-mi doresc. Bazinul va fi amenajat fix atat cat sa-mi placa mie, fara a respecta reguli si canoane impuse. Scopul e sa am o filtrare buna si plante sanatoase 
|
 |
|
|
Multumesc, maestre. Din pacate o sa aman startul lui, mai am ceva datorii de platit apoi planuiesc sa-l dotez cu:
- filtru HOB Eheim Liberty (cel mai mare, imi scapa numarul de cod)
- Material filtrant ADA Biorio
- mini sistem CO2 de la Tropica
- pompa de dozare pentru Vimi All in Red si Vimi Accelerator (o am deja)
- capac custom
Momentan stau in dubii, nu stiu ce culoare sa aleg pentru colantarea geamului din spate. De regula aleg negru mat, fara sa clipesc, dar nu stiu cum o sa "pupe" cu solul Dennerle, care e mult mai negru decat ma asteptam. O sa fac niste probe, sa ma lamuresc 
|
 |
|
|
Un pic de update, desi mai e mult pana departe.
Acum astept sa inceapa ploaia de bani, ca sa-l dotez cu ce visez eu.
Ca fapt divers, vreau sa folosesc apa de osmoza, remineralizata cu VIMI Reminamin. Problema e ca n-am experienta cu tipul asta de apa. Ce trebuie sa urmaresc la remineralizare, ce parametri trebuie sa masor?
Mentionez ca vreau sa am plante frumoase, crystal shrimp si probabil 2-3 pesti de talie mica, neagresivi.
|
 |
|
|
|
Eu am avut mari probleme cu ouale de neritina, mai ca imi venea sa pun mana pe dalta si pe ciocan..
|
 |
|
|
Meserie!! Si ce echipa de soc ai avut acolo
|
 |
|
|
Buna pisy, te scot la o tuica?
|
 |