nu fac misto, misto-ul e cu totul altceva, daca ziceam k esti cat boc, cu lentile si cu gura mare da, era un misto, daca ai fi destept in cap ai putea face diferenta, iti place sa stai la panda in plante si cum postez ceva sa sari sa-mi iei gatu? i-am dat o sugestie, fie buna fie rea, repet..la mine a mers, nimeni nu e obligat sa faca intocmai ce spui tu sau ce spun eu, ori altfel vi tu de la cta ii pui perchezitie pe casa si ii iei acvariul pt ca e un necunoscator?!
cipi a zis sa ne imbracam la costum, sa va radeti barba si sa scoateti emoticoane pt ca aici e un forum de seriosi
deci inca o data..daca ma exprim plastic si nu jignesc pe nimeni ci doar incerc sa ajut sau cer ajutor asta nu inseamna ca am venit aici din lipsa de ocupatie si neavand de cine sa fac misto!
"Este deja al 2-lea misto care il faci, lucru care nu mi se pare ok, iti zic frumos , ai grija"
la fel de frumos sa o iau ca pe o amenintare? atata timp cat nu am facut nimic iesit din comun si inafara regulilor voastre? cu ip routabil as putea sa te pun la munca ca moderator.., oi fi tu meserias in pus termomentru in gura la pestisori dar io sunt pe alt job si tin sa iti reamintesc ca nu folosesc limbaj de mIRC (gluma de constanta), sunt destul de familiarizat cu .net si tot ce tine de PC.
Nu stiu ce tot aveti cu mine de cand i-am atras atentia "sefului vostru" intr-un post anterior acum vro 2-3 zile asupra unui fapt ontopic, sensibililor!
Scuze de ce am zis mai sus dar nu sunt obisnuit ca unu oarecare ce sufera de sindromul Base sa aiba dreptate intotdeauna si ultimul cuvant
(vezi postul anterior in care un "coleg" de al tau a spus k daca mai zic ceva dupa el imi sterge postul

iar eu conformandu-ma

)
Iti urez o zi buna si mult soare la Constanta, se pare ca e zi de plaja