| Message |
|
|
|
Daca nu e cu suparare, ma inscriu si io pentru o bucata.
|
 |
|
|
Maestre, te urasc ca poti face acvarii asa frumoase. Te iubesc si te urasc in acelasi timp, in mod egal
(aviz amatorilor, nu sunt gay  )
|
 |
|
|
|
Ia-ti unul "S" sau "XS" si cand vezi ca da semne sa creasca mai mult decat ii permite bazinul, il vinzi.
|
 |
|
|
Multam
Aparent chaeto e marfa rara in Romania.. sau cine are o tine "la secret"
|
 |
|
|
|
Eu am dat jos si la Record 60 si la Rio 240. La ambele a fost un futai de nedescris, pentru ca am fost bou si nu le-am scos cand acvariul era gol, ci cand era plin.
Daca te hotarasti, da-l jos acum, inainte sa pui apa, altfel iti vei cumpara o mare problema.
|
 |
|
|
|
Buna idee, mersi.
Am masina de vidat si infoliat, merge si cu aia?
|
 |
|
|
Hai bre.. suna-l pe nentoo Peti si vezi ce zice 
|
 |
|
|
|
Bine, tinand cont ca suntem saraci si nu ne permitem kessil si alte minuni, ce bec ar fi recomandat pentru chaeto?
- hidroponic (rosu/albastru)
- alb >= 8000k
- alb 6500k
- alb 2700-3000k
Pareri?
|
 |
|
|
|
Pasarel batran, incearca cu 2 harlequin shrimp.
|
 |
|
|
Tin minte ca am vazut un clip cu ceva de genul.
Amesteci ciment alb cu sare grunjoasa, il torni in forma dorita si dupa ce se usuca il dai la apa. Sarea se va topi si vor ramane gaurile necesare.
Exemple: https://www.youtube.com/results?search_query=reef+rock+diy
|
 |
|
|
|
Ce rasina, ce model, de unde iau?
|
 |
|
|
|
Daca tot misuni, hai sa te intreb ceva. Vreau sa repozitionez o pompa si datorita pietrelor, ar fi un singur punct ideal in care o pot pune. Problema e ca in spatele geamului unde vreau sa pun pompa e BA-ul. Influenteaza (in rau) magnetul daca sta in apa?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Plm, apare si o notificare de pe whatsapp, tratati-o cu ignore 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Succes! 
|
 |
|
|
Nu trag niciodata cu gura din acvariu. Sub aspectul meu dur de racket cecen zace un sensibilos si un delicat.
Folosesc intotdeauna pompe, nu pun botu'
|
 |
|
|
Inteles, multam 
|
 |
|
|
OK, 10x 
|