[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Lasa Palythoa, ca am avut intotdeauna. Zi de Vulpinus
elven - sa ne ierti pentru offtopic

Vulpinusul imi place la nebunie, dar ma sperie o chestie:

This species is highly venomous and this venom can, under certain circumstances, be fatal.
In case of poisoning, it is vital to have as much information as possible regarding the species/poison. Have telephone number for the poison hotline close to the aquarium.
Since people can have different reactions to poisons, take precautions necessary to ensure your safety and that of your surroundings.

Posesorii de vulpinus, ati avut vreodata probleme? Bagati linistiti mana in acvariu? S-a intamplat sa va otraveasca alti pesti?
Bine, o sa fac ce-a facut si tata, atata zic..
Nene Dragos, ar vrea si ochiu' nostru sa vada un update, nejte poze ceva
kirucd wrote:In avatar arata ca un balaur

Ce balaur, e un liliac paliu
Ce iau pe pompa mai platesc din datorii, ca am destule.. Pe 15 aprilie o sa termin de achitat toate datoriile (Cristi, CristiC, Elven, Peti). I-am notat ca sa nu uit, plm.. Daca mai e cineva si nu e trecut aici in lista, sa ma anunte, ca am mintea scurta.

Multam de oferta, dar nu bag red cherry, astia se inmultesc ca iepurii si se caca mult

edit: niste melci pentru Bat-Reef n-as refuza (ce nesimtit sunt)
De ce sa ma supar, ca nu sunt balaur
Super, merci

Mi-ar fi placut sa gasesc si un triggerfish reef safe, dar din pacate..
Intrebare prosteasca si fara legatura cu ce s-a discutat mai sus: pot convietui impreuna, fara sa-si manance ficatii, un flavescens, un desjardinii si un vulpinus, daca sunt introdusi in acvariu in acelasi timp?
De acord cu tine! Dar momentan n-am bani nici sa dau buna ziua, mai asteptam. Va fi cea mai lunga ciclare din istoria ciclarilor
kirucd wrote:Peste nisip eu nu as pune pietre, nici caulerpa, as pune chaetomorpha.
Iar in celelalte doua bazine as pune bucati de piatra vie si tot chaetomorpha.

Da, frumos adus din condei, dar eu nu gasesc la nici un magazin din RO, nici macar pe forum
Adi, cred ca desjardinul tau e cam veliferum..

Elven, le dai si spirulina sau ii lasi sa se descurce cu ce apuca?
Nu, n-am bagat. In general mi-e sila sa bag mana in apa sarata si de cand am vazut ce animale misuna prin pietre folosesc manusi.
Pe Ion l-am jetuit din birou, acum Ion e fata de la callcenter (barbat n-a prea fost niciodata, deci ii sta bine cu vagin).

Topicul o sa se tot raceasca, pana nu pun bazinul pe picioare nu mai dau nimic din casa
Aveam eu un clip din Salty cu melcul jetuitor. Initial am crezut ca s-a emotionat ca m-a vazut pe mine
Nu prea. Nici nu cresc, nici nu mor, stagneaza.
Azi am facut un upgrade major, sper sa se rezolve toate problemele.

image
Pana la urma, ce rol au mangrovele alea?
Cand am trecut de la Juwel rekord 60 la Juwel Rio 240, mi se parea monstruos de mare acvariul. Acum ma uit cu scarba si cu mila la ligheanul de 165x65x50

Succes cu proiectul si sa faci poze multe
Update

- reactor (fara pompa), h=40.5 cm, diametru tub=14cm, diametru talpa=19cm. poate gazdui ~5 litri material filtrant - 230 lei
Nu sunt goi, dar nici plini..

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: