| Message |
|
|
|
Nu dozez nimic, doar coral food si ocazional microplancton si cate un cub de congelata. Pesti n-am si corali am doar moi, nepretentiosi.
NO3 si PO4 sunt nedetectabile.
|
 |
|
|
Intrebam de curiozitate, eu am 7.7 si ma tot intreb ce naiba am gresit..
|
 |
|
|
|
O sa ii dau cu glue-gun-ul pe spate, pe la gauri.
Daca e sa se intample nasoale, e ceva vizibil cu ochiul, gen pete de rugina, sau otraveste apa in liniste?
|
 |
|
|
|
PH-ul cat e?
|
 |
|
|
Welcome back, pops
|
 |
|
|
|
Nu pot decat sa observ ca esti mai puturos ca mine. MULT mai puturos..
|
 |
|
|
Anuntul nu mai e valabil, se poate inchide.
Multam de gazduire
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Oricum imi fac planuri degeaba, Chaeto nu exista, e superstitie
|
 |
|
|
Azi m-am intalnit cu Petre Florentin si m-a cadorisit cu niste teste si Intersorb. Multumesc
Spre uimirea generala, am si facut niste teste.
PH - jalnic, 7.7
NO3 - nedetectabil
PO4 - nedetectabil (stiu, Salifert..)
|
 |
|
|
Spatele magnetului e imbracat in plastic, dar nu e etans, are niste gaurele.
In fata, magnetul e negru - nu argintiu, iar peste magnet se pune un manson de cauciuc.
Spate:
Fata:
Manson:
Manson aplicat si un Oltcit:

|
 |
|
|
kirucd wrote:Pe piata la noi exista doua tipuri de becuri, cu lumina calda si cu lumina rece. Pentru cine nu vrea sa
se complice sa isi faca o lumina cu leduri, varianta cu becuri, cu leduri sau nu, e cea mai simpla.
Trei, nene Dragos. Alb cald (2700-3000k), alb rece (6000-6500k) si alb neutru (4000k)
Eu in sufragerie am becuri led de 4000k si de multe ori nu-mi dau seama daca in camera e lumina naturala de la soare sau am becurile aprinse 
|
 |
|
|
zamolxes wrote:pai da, dar cred ca am citit ca mananca o gramada, termina foarte repede asterinele, si le trebuie o colonie de chocolate starfish la care sa le tot amputezi brate.
Da si nu. La cate asterine vad noaptea pe geamurile bazinului.. sa tot crape in el.
E acelasi lucru - iti cumperi peppermint shrimp sa te scape de aiptasii, ce face cand le termina? Fie invata sa se descurce, fie caca steagul
Mai sunt exemple..
|
 |
|
|
|
Asta ar fi si ideea, sa ne scape de asterine.
|
 |
|
|
|
Eu imi mentin parerea ca filtrele interne sunt bune doar ca sa plimbe apa. Un filtru extern, setat corespunzator, face toti banii.
|
 |
|
|
kirucd wrote:Da, maine pe la pranz, e ok? Pe la un 14:00-15:00?
Da, e ok, multam
UM - habar n-am din ce e..
|
 |
|
|
|
Eu ma gandeam la un bec led, ceva simplu si care se gaseste peste tot.
Si o lampa pendul, cu abajur stil "clopot"
Sau trebuie chestii sofisticate, fancy-trendy?
|
 |
|
|
|
Nene Dragos, poate va uitati maine la el, cand veniti sa facem afacerea Pigot
|
 |
|
|
|
Jebao RW
|
 |
|
|
Trecand peste latura artistica, lucrarile impecabile si aranjamentele superbe, iti admir rabdarea de a face poze reusite in mod foarte des.
Mie cand imi cere cineva o poza cu acvariul, simt ca se rupe o bucata din mine
|
 |
|
|