[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Nu dozez nimic, doar coral food si ocazional microplancton si cate un cub de congelata. Pesti n-am si corali am doar moi, nepretentiosi.
NO3 si PO4 sunt nedetectabile.

Intrebam de curiozitate, eu am 7.7 si ma tot intreb ce naiba am gresit..
O sa ii dau cu glue-gun-ul pe spate, pe la gauri.
Daca e sa se intample nasoale, e ceva vizibil cu ochiul, gen pete de rugina, sau otraveste apa in liniste?
PH-ul cat e?
Welcome back, pops
Nu pot decat sa observ ca esti mai puturos ca mine. MULT mai puturos..
Anuntul nu mai e valabil, se poate inchide.
Multam de gazduire
image
Oricum imi fac planuri degeaba, Chaeto nu exista, e superstitie
Azi m-am intalnit cu Petre Florentin si m-a cadorisit cu niste teste si Intersorb. Multumesc

Spre uimirea generala, am si facut niste teste.

PH - jalnic, 7.7
NO3 - nedetectabil
PO4 - nedetectabil (stiu, Salifert..)

Spatele magnetului e imbracat in plastic, dar nu e etans, are niste gaurele.
In fata, magnetul e negru - nu argintiu, iar peste magnet se pune un manson de cauciuc.

Spate:
image

Fata:
image

Manson:
image

Manson aplicat si un Oltcit:
image
kirucd wrote:Pe piata la noi exista doua tipuri de becuri, cu lumina calda si cu lumina rece. Pentru cine nu vrea sa
se complice sa isi faca o lumina cu leduri, varianta cu becuri, cu leduri sau nu, e cea mai simpla.

Trei, nene Dragos. Alb cald (2700-3000k), alb rece (6000-6500k) si alb neutru (4000k)
Eu in sufragerie am becuri led de 4000k si de multe ori nu-mi dau seama daca in camera e lumina naturala de la soare sau am becurile aprinse
zamolxes wrote:pai da, dar cred ca am citit ca mananca o gramada, termina foarte repede asterinele, si le trebuie o colonie de chocolate starfish la care sa le tot amputezi brate.

Da si nu. La cate asterine vad noaptea pe geamurile bazinului.. sa tot crape in el.
E acelasi lucru - iti cumperi peppermint shrimp sa te scape de aiptasii, ce face cand le termina? Fie invata sa se descurce, fie caca steagul
Mai sunt exemple..
Asta ar fi si ideea, sa ne scape de asterine.
Eu imi mentin parerea ca filtrele interne sunt bune doar ca sa plimbe apa. Un filtru extern, setat corespunzator, face toti banii.
kirucd wrote:Da, maine pe la pranz, e ok? Pe la un 14:00-15:00?

Da, e ok, multam

UM - habar n-am din ce e..
Eu ma gandeam la un bec led, ceva simplu si care se gaseste peste tot.
Si o lampa pendul, cu abajur stil "clopot"

Sau trebuie chestii sofisticate, fancy-trendy?
Nene Dragos, poate va uitati maine la el, cand veniti sa facem afacerea Pigot
Jebao RW
Trecand peste latura artistica, lucrarile impecabile si aranjamentele superbe, iti admir rabdarea de a face poze reusite in mod foarte des.
Mie cand imi cere cineva o poza cu acvariul, simt ca se rupe o bucata din mine

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: