salut! ma cheama mircea si cred ca mi-am gasit pasiunea..ciclidele africane!am vazut la un prieten un bazin cu asa ceva si am vrut si eu..am vorbit cu el si mi-am facut acasa un bazin de 1mx 46 x46 adica aproximativ 211 L!am si un filtru intern aquael de 1000l/h..nu mi-am permis unul extern dar intentionez sa iau peste cateva luni am un incalzitor de 200w si ca decor am pus niste pietre calcaroase pe care le-am adunat din muntii dobrogei..sunt frumoase cu multe scobituri si gauri.le-am aranjat in asa fel incat am facut pentru pesti 4 grote in care sa aiba loc si cand or fi mai mari..inainte sa le pun le-am fiert cam 2 h..a trebuit sa cumpar o ditamai oala sa incapa

! l-am lasat la ciclat 4 saptamani. mi-am achizitionat de o saptamana din targ din constanta si cativa pui de ciclide africane..i-mi cer scuze dar inca nu stiu toate denumirile la pesti..dar o sa invat!am luat 8 pui:2 pui de alongatus albastri,pe astia i-i stiu ca de la astia am luat microbul,doi galbeni cu o dunga neagra pe aripioara superioara,unul cu dungi galbene si negre longitudinale,unul argintiu cu pete rotunde maro.doi mai mari la 7 cm negri si sunt stropiti pe cap si aripioare cu puncate albastre si verzi, si doi sanitari!asta e tot ce am...sigur am facut ceva greseli! sunt deschis la orice sfaturi ca vreau sa invat!
cu respect
mircea