[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
inceput  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
crazy*wolf
Junior member
[Avatar]

IP:

va salut cu respect domnilor! nush ce-mi veni..am vz la un prieten un acvariu cu ciclide si..am vrut si eu..!mi-am facut acasa un bazin de 211 L are 1mx46x46..mi-am confectionat si un cadru..acvariul intra tot in el..maro ciocolata..mi-am facut rosr de niste pietre frumoase tare si pline de gauri..le-am fiert cam o ora o ora si ceva pe fiecare ca sunt destul de masive..mi-am luat un filtru intern aquael de 1000 L/h..nu mi-am permis unul extern..inca..l-am ciclat o luna mi-am achizitionat 8 ciclide mici 2 alongatus 2 johani ,unul cu dungi galbene si negre longitudinale unul argintiu cu pete rotunde maro..si inca doi mai maricei la 7-8 cm negri si stropiti cu puncte albastre si verzi..aa si doi sanitari..siiguur am facut vreo prostie..de aia am spus tot si astept sfaturi!

cu respect
lupul nebun
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Salut. Si bine ai venit.
Nu comentez inca nimic despre acvariul tau pana nu ne pui poze.
Curiozitatea mea vine insa de aici:
negri si stropiti cu puncte albastre si verzi
...musai fa-ne poze. Sa am oare o banuiala ca ai amestecat malawi cu altceva? Tanganyika? Tropheus duboisi tinerei? Hmmm....am hiperemie encefalica pana ne pui pozele.

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

crazy*wolf wrote:negri si stropiti cu puncte albastre si verzi..

Oarece cichlasome .......

Poze: smilie ... Poze cu plante
crazy*wolf
Junior member
[Avatar]

IP:

a-ti avut dreptate! cei negri cu puncte verzi sunt green terror!sunt superbi deci ma gandesc sa-i tin dar o sa mai fac un bazin!cel de la care i-am luat sune ca are o ferma de pesti cand am fost sa-i cumpar mi-a spus sa-i iau ca o sa se inteleaga cu restul..nu aveam de unde sa stiu ca sunt sud americani si nu africani!acum asta e..cine nu greseste nu invata!momentan nu sunt violenti cu restul pestilor manaca impreuna etc..dar am vz oe youtube ca se fac mai mari deact cei africani.si mi-e frica sa nu-i pape!daca e cineva din constanta care creste cicliode si vrea sa-mi dea ceva sfaturi sunt deschis la sugestii!
cu respect lupul nebun
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

crazy*wolf wrote:cel de la care i-am luat sune ca are o ferma de pesti cand am fost sa-i cumpar mi-a spus sa-i iau ca o sa se inteleaga cu restul..

O sa se inteleaga pina la maturitate cind se va alege perechea, atunci isi vor justifica porecla de green terror.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: