[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sasuku
Forum Index » Profile for sasuku » Messages posted by sasuku
nu,nu am mai bagat nimic in acvariu,iar ceilalti pesti nu au nimic.....
doar ancistrusi...
sa vad acum cand moare unu sa-l spintec sa vad daca are viermi ca ma dispera ca tot mor,am avut toate natile,si voalati,albi,negri....
acum nu pot sa postez poze dar acvariu are 180 litri,o temperatura de aproximativ 25 de grade,cu scorburi cu plante naturale,zic eu c-am tot ce le trebuie,mai am 2 gurami,2silver shark,4 xifo,zebre,5 scalari,se trag la burta de zici ca nu au mancat de cand ii am...
am in acvariu filtru extern de 900,pompa de aer,iar pesti nu au nici un alt simtom,nu pete nu rani,nimic...
Am aproximativ 3 perechi de ancistrusi si au inceput sa moara,treptat se aduna la burta si in cateva zile mor,ma poate ajuta cineva?
Mi-au scos o pereche pui o singura data si de atunci pauza,nu se mai intampla nimic...
si daca ii bag intro maternitate?
si daca nu am un acvariu in care sa-i separ atunci ce fac rebella?
ca am doar unul singur de 180 de litri
ba da si masculul....
femela
care post?
ancistrusii mei au depus oua intrun acvariu comun de 180 l si acum au inceput sa iasa puii din scorbura,intrebare?
Daca ii iau si ii bag intro maternitate supravietuiesc si ce sa le dau sa manance?
multumesc mult,nu stiu cum o sa fac dar gasesc eu o solutie...
mi-au depus o pereche de ancistrusi oua intrun acvariu comun de 180 litri in care am cca 6 scalari,4 ramirezi 4 tetra 4 gurami,4 perechi de ancistrusi si ceva xifo,sa-mi fac griji ca o sa raman fara puii de ancistrusi sau va trebuii sa-i mut de acolo?
inca nu au iesit din scorbura,masculul ii pazeste inca...
si ce sa le dau sa manance sau re hranesc cu alge din acvariu?
merci mult!
um un ancistrus de circa 5 cm intrun acvariu de 180l si deasupra capului i se duce pielea sa fie oare o bacterie?
pe langa el mai am 5 care sant destul de mari si nu au nimic,daca ma poate ajuta cineva.
da,are burta mare si nu le-am dat mancare,mananca doar de pe plante (alge),e un gold ancistrus si are burta neagra....
am o pereche de ancistrusi si unul dintre ei este balonat,are cineva idee de ce?

Forum Index » Profile for sasuku » Messages posted by sasuku
Go to: