[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
balonare ancistrus  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
sasuku
Junior member

IP:

am o pereche de ancistrusi si unul dintre ei este balonat,are cineva idee de ce?
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

nu stiu cum iti dai seama ca pestele e "balonat"... adica are abdomenul umflat sau cum?
daca da, probabil a mancat ce nu trebuia sa manance, respectiv hrana ne-vegetala de care ai dat celorlalti pesti
ancistrusii sunt exclusiv vegetarieni, ei nu prea pot metaboliza proteine sau hrana vie, dar daca o gasesc o mananca
si atunci devin balonati, cum zici tu, sau fac asa numita boala "bloat" care are ca rezultat faptul ca mor si se ridica dupa aia la suprafata

nu stiu in ce stadiu este pestele tau, dar poti sa te astepti la ce e mai rau. oricum, prima masura pe care eu as lua-o e sa nu mai dau de mancare la pesti vreo 2 zile, sa vad daca nu-si revine

sasuku
Junior member

IP:

da,are burta mare si nu le-am dat mancare,mananca doar de pe plante (alge),e un gold ancistrus si are burta neagra....

This message was edited 1 time. Last update was at 13/05/2010 17:52:31

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: