[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Nu toate necesita refrigerare, de exemplu Salifert Coral Food.
Red Sea ABC mi se pare ca sunt prafuri, nu solutii, nu cred ca ma ajuta (am o pompa de dozare cu 2 capete).

Nu va intreb de nebun, ci pentru ca se anunta plecari masive in Austria anul asta, plm bah domnilor.

Daca vrei sa lipesti sub apa, doar cu cyanoacrilati vei reusi.
Deci, fie faci rost de o cantitate mare de super glue gel, fie iei un produs dedicat, gen Seachem Reef Glue.
Problema ta va fi dupa lipire, in functie de marimea bolovanilor. Daca sunt prea mari, daca centrul de greutate nu pupa bine, trebuie sa te astepti sa pice oricand.

In locul tau mi-as pregati niste scule (bormasina, spiral), si o tija din plastic. Daca lucrezi repede, in 5 minute esti cu piatra inapoi in bazin.
Insist sa nu mai folositi cuvinte pe care nu le cunosc!
Trei intrebari, domnilor.

1 - se gaseste pe la noi (sau produs echivalent) solul din poza?

2 - exista/stiti de existenta unei solutii pentru hranit corali, care sa nu necesite agitare prealabila?

3 - idem, solutie all in one care sa asigure necesarul de magneziu/calciu/etc

Ma refeream la crabul tatuat, e de la Peti
Nu stiu sefu, astea sunt secretele lui Peti
Crabul meu si-a tras penat la purtator, pe cochilie

image
Nenea Dragos stie de toate
Nu vreti sa va casatoriti cu mine? Spal, gatesc, la nevoie latru si prin curte..
Ejt dajtept, lasa-ma. Eu imi prind urechile in problemele lui fi-miu, plm, clasa a 5-a
Unde naiba am nimerit??
Si colecteaza metale pretioase. De exemplu, fer.
Vino cu mana goala, ca bautura intra oricum. Nu trebuie sa te simti dator pentru nimic.
Dupa cum vezi in poze, am doua holdere, un ciorap in uz pe retur si mai am unul pe care-l pun doar cand curat prin acvariu (bag furtunul in el).
Skimmerul e un BM Curve 9, pe care l-am platit doar pe jumatate, plm
koala wrote:Pavelescule, vezi ca am pus pe undeva (cred ca in topicu' ala unde-am refacut bazinu' mare) o reteta de NOPOX "de casa"... ceva otet, ceva zahar brun si niscaiva tarie. E mai bun ca otetu' simplu.

Nu folosesc nopox de nici un fel. Otetul ala e pus la pastrare pentru curatat pompe/acareturi. Daca il las la bucatarie, dispare.

@um - sunt sarac, nu-mi permit ciorapi, blugi, camasi, umerase si holdere. Cand pun mana pe bani ii investesc imediat in bautura si tigari, ca sunt vicios. E ok, asta doreai sa auzi?

Scrie pe ea mare - OTET.
Asa e, aveti dreptate, n-am sa fac altceva decat sa trimit rahatul inapoi in bazin. Am sa pun doar pompa tunze care sa-mi plimbe apa prin cele 2 camere din sump, si o voi trece iar prin ciorapul pe care "macar" nu-l am. Nu ca as fi la al treilea ciorap schimbat..

Pentru carcotasii care insista sa ma considere oligofren, poze de la ultima curatare de sump.

image

image
Asa e cand incerci sa faci 10 chestii deodata.. mai greseste omu

Vezi daca te ajuta formulele de aici: http://www.e-formule.ro/wp-content/uploads/trunchi-de-con.htm
Sa nu exageram, nu-s asa de multi pesti. Misto bazin, felicitari pentru geamurile impecabile
http://www.calculat.org/ro/arie-volum/volum-con.html
Sumpul e la fel ca inainte, n-am poze. Un compartiment unde imi vine apa din ba, un bubble trap si restul la liber.
Merci, dar raman la Tunze. Are acelasi consum si pot merge cu debitul mai sus, daca e necesar (poate o sa o utilizez si la altceva, in viitor).

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: