[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Ca doamnele, a gasit dansa o zgaiba ceva, de care sa se lege
Pe la Bucuresti cand vii? Sa-ti aratam si noi ce frumos se vede platoul cu pastrama de berbecut si cum sclipeste in soare carafa cu vin

Ai crescut mult in ochii mei, ai Makita

Bravo, bossulica! Cand o sa ai timp, da-mi un telefon, sa te intreb chestii
smilie
Fixed. Merci de atentionare
Pentru nimic
Nu l-am folosit in filtru direct (nu e foarte eficient in saculet). Am facut un filtru dintr-un "borcan" de filtrare pentru uz casnic. Google dupa "filtru purigen model bitanu"
zax3303 wrote:Am pus ieri Filter Medium, sa vedem ce rezolva.
Pana acum, sunt inca vizibile diferite impuritati in apa.
Exista vreun aspirator care doar sa aspire impuritatile de pe substrat / din apa, dar care sa nu traga si apa din acvariu?

In principiu, in acvaristica ai nevoie in primul rand de urmatoarea solutie:

image

Pentru lipezirea apei:

- pe termen scurt, poti introduce in bazin un filtru intern in care pui doar perlon. Dupa 2-3 zile scoti filtrul cu grija (bagi un recipient sub el in acvariu si il scoti usurel) si arunci perlonul. Repeti daca e necesar.

- pe termen lung, te poti gandi la un filtru cu pat fluidizat in care sa pui Seachem Purigen.
O intrebare. Prafurile de la Red Sea se pot amesteca intre ele, in acelasi bidon?
um02122 wrote:proprietar D&D Aquatics.

O fi bine sa ai bani si sa faci lucruri frumoase cu ei?
Ma uitam la piesele de mobilier si ma gandeam: George crede ca Ikea e superstitie
Plm, toata lumea lipeste chestii cu super glue gel, dar nu stiu daca iti poate garanta cineva ca n-o sa ai pierderi..
Bah, meserie!

(frumoase rame are acvariul..)
Cand scoti pozele de la developat?
Danke!
koala wrote:
dan.pavelescu wrote:... Am zis eu ca am corali pretentiosi? Am doar 3 lulele, moliciuni penale.
Dar nu vad nimic grav in faptul ca incerc sa am grija de ei si sa le ofer conditii

Plm, bah tu te auzi cand vorbesti?

Mancare refrigerata pentru corali, pompe de dozare, solutii de Mg si Ca???
Tot chinu' asta e pentru 3 "lulele obosite"?

Nu mai zic nimic, promit!

Da ma bossule, ca alea 3 lulele obosite m-au costat o mana si-un picior, plm..
Am mai lucrat cu prafuri de la Aquaforest si se depuneau de pe o zi pe alta, trebuia agitata sticla. Astea de la RedSea se dizova de-a binelea?
Daca te fac batran, te superi

Am zis eu ca am corali pretentiosi? Am doar 3 lulele, moliciuni penale.
Dar nu vad nimic grav in faptul ca incerc sa am grija de ei si sa le ofer conditii

koala wrote:
PS: Dragose, cand ziceai ca ne apucam sa calculam volumele alea, ramase la tine din recolta anului trecut?

Pot sa vin si io? Doar ma uit

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: