| Message |
|
|
In acvariu as fi pus doar lemn, crengute gen ADA Branch Wood (arata imperial): https://www.google.ro/search?q=ada+branch+wood&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiFvc2fy43TAhWFJMAKHXnXDHEQ_AUIBigB&biw=1920&bih=1067
Lampile alea uratesc ansamblul, asa ca as fi folosit 2 "pendule", ceva de genul: http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/40215206/#/40215206
Trecerea dintre Dennerle Plantahunter si solul negru as face-o mai lina, combinand cu niste Dennerle Rio Xingu.
Cam atat  Nu te supara, dar stii cum e.. cati oameni, atatea gusturi. Important e sa-ti placa tie.
|
 |
|
|
|
Imi permiti sa spun cum as fi facut in locul tau?
|
 |
|
|
Da-i drumul asa cum e, ca sa nu belesti plantele, iar de detalii ai tot timpul din lume sa te ocupi
Bafta! 
|
 |
|
|
Relicvele din sertar

|
 |
|
|
Poze cu mobilier de bucatarie si de living, pasarel uituc ce esti 
|
 |
|
|
Si nu uita sa-mi trimiti poze cu ce te-am rugat 
|
 |
|
|
|
Picioare reglabile metalice se gasesc la Ikea (bucatarie) si la Mam Bricolaj.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Nici vorba, are valoare sentimentala
Oricum, nu te ajuta la nimic, nu are slot pentru cartela si nici retele cdma nu cred ca mai avem in tara.
|
 |
|
|
koala wrote:Nu pare gatuit, mai curand e o problema de perspectiva.
Exact
um02122 wrote:... ori l-a conectat din greseala la butelia de CO2 de la plantat.
Douchebag
|
 |
|
|
um02122 wrote:Banuiesc ca ai CO2 scrubber macar de gura lui Dragos?
|
 |
|
|
Am facut un pic de mentenanta in sump si am observat ca daca scad nivelul apei cu 3-4 cm, pot jongla mai usor cu setarea skimmerului (acum sunt la limita). Nivelul initial a fost stabilit conform producatorului (BM) pentru skimmerul NAC7 (cel ce a fost), dar se pare ca nivelul recomandat de ei nu e chiar cel mai optim
Momentan e tot asa, am sa ma ocup maine si de problema asta.
Acum, nu stiu daca am facut o prostie sau nu, dar pentru ca ph-ul lasa de dorit (7.7 la ultima masuratoare) am orientat cea mai mica pompa de valuri mai inspre suprafata apei. Sper sa fie de bine, am sa repet peste cateva zile testul.
|
 |
|
|
|
Pe naiba, acum e varianta simplificata..
|
 |
|
|
|
Cred ca asta e alga care i-a dat de lucru lui Koala.
Daca asa e, API AlgaeFix Marine o rezolva.
|
 |
|
|
Maestre, paranoia mea functioneaza bine. Revin cu o poza in detaliu, sa vezi ce si cum
edit: #detaliu #paranoia #doisoareci

|
 |
|
|
Merci.
Azi la birou il cautam pe dracu prin sertare si am dat peste tacsu: primul meu telefon cdma
Cu acvariul.. ma simt precum Sisif. Am incercat sa organizez cablurile electrice si a iesit o ciorba.
Plm, mai mult de atat nu pot..
Si poze cu sump-ul, pentru Andrei:
Nu prea se vede in poza, dar ti-am urmat sfatul si am pus pompa Tunze sa recircule apa in sump, intre cele doua compartimente. Mersi de idee.
edit: cu cablurile n-a fost chiar munca in zadar, acum pot inlocui foarte usor orice echipament (fata de configuratia dinainte, cand trebuia sa muncesc 6 ore ca sa scot un cablu de pe unde era bagat)
|
 |
|
|
|
Borcanul ala e cel cu filet interior din plastic? Daca da, il vreau io.
|
 |
|
|
+1 si de la mine, daca lumea ar citi cu mai multa atentie ce scriu 
|
 |
|
|
Altii si-ar dori colonii de xenia
Tocmai ce citeam zilele trecute, despre eradicarea paly. Cica merge cu Aiptasia-X - si la paly si la xenia. Dupa ce le dai la cap cu solutie, le tragi cu furtunul.
|
 |
|
|
|
Cat sunt acasa nu ma deranjeaza sa pun mancare pentru corali, vitamine pentru pesti, etc.
Problema e ca se preconizeaza plecari masive anul asta.. plm, incerc sa gasesc o solutie pentru situatii de genul asta.
|
 |
|
|