[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
kirucd wrote:in perioada asta sint foarte ocupat.

Domnul Pavelescu confirma acest lucru
Vezi, daca nu iei spaga? N-ai Red Sea
Asta ziceam si eu. Un sistem lucrat pe comanda, care sa se pupe cu ce-ti doresti (nu toata lumea are nevoie de bazine cu dimensiuni standard), care sa se potriveasca in mobilierul tau (de ce as tine pal alb langa stejar baituit maro inchis?)

George, ma poti suna te rog?
h3cTor wrote:Fiecare e cam pe barba sa in acvaristica si e liber sa incerce si sa experiementeze pana la urma.

Ai dreptate, fiecare isi toaca banii cum doreste. Dar nu e bine sa recomanzi folosirea apei de retea, chiar daca merge si asa. La fel de bine poti sa legi toba de la masina cu o carpa in loc sa o prinzi cu colier, o sa mearga si asa (pana ia foc carpa), dar nu e bine.
Pardon de expresie, dar e ca si cum ai respira basini.
Mda, ceapa ma-sii.. google: Cladophoropsis, Green Wiry Algae
Da, e o jucarie frumoasa, dar totusi..
Seamana cu asta oare? http://www.algaebase.org/search/species/detail/?species_id=3718
Cum spuneau si colegii, se poate - dar iti asumi riscuri. Pierderile pot fi mai mari decat investitia intr-un osmozor.
Costa si al dracului de mult un osmozor... 300 lei. Sa fim seriosi, e un efort mic, nu necesita credit in banca si il cuplezi numaidecat la chiuveta (scoti perlatorul si pui un adaptor m22>3/4)
Si ca sa produci apa, efortul mai mare e la umplerea initiala. Schimbul de apa regulat = maruntisuri.
Cand e sa pierzi un coral pe care ai dat 200-300 lei, parca iti vine sa-ti dai cu tesla in dansele
Cum arata, nu-mi dau seama.. daca e tulbure, se va limpezi. Daca e maro de la tanin, carbunele activ te poate ajuta. N-o sa-l scoata pe tot, dar taninul e bun pentru vietuitoare. Si Purigen elimina taninul, dar asta e solutia mai scumpa.
Eu zic ca Xingu o sa dea mult mai bine (si in interior). Sunt pietre plate, discrete, minunate as spune. Daca bagi in bazin, sa-l clatesti un pic inainte ca sa nu-ti tulbure apa.
O sa iasa de miliarde
Multi inainte! Nici pe departe, koala s-a nascut la 5-6 minute dupa ce primul peste a inceput sa se tarasca pe uscat, pe langa groapa cu supa primordiala
Esti leat cu koala?
Multam! Ce monstru..
Sa le vedem si mari

image image

image image

Asa e, pe telefon iti da shortlink. Trebuie sa deschizi link-ul in browserul de pe telefon (nu in aplicatie) si sa dai din setari "view desktop version".
Apoi iti afiseaza link-ul corect. Foo-thay
Ma uitam pe tubul tau sa observ un tomentosus si m-am speriat de numa. Ce mama zmeilor e aratarea aia care seamana cu un paianjen preistoric??

In afara, unde se uneste pietrisul cu solul negru. E prea.. liniara trecerea (nu stiu cum sa-i spun)
Nu mai folosi shortlink, ca de aia nu merge. Pune link-ul "natur" youtube.com/blabla, nu youtu.be/blabla

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: