[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Din pacate nu prea ai de ales cu pestii de card. Anthias, chromis.. cam astia ar fi. Pentru o perioada, poti face si un card de banggai cardinal fish, dar dupa ce se alege o pereche se va alege si praful de ceilalti.
Ceea ce mi-e teama ca se va intampla si cu chromisii, se vor omora unul pe altul.
Arunca o privire si la Paracheilinus carpenteri (flasher wrasse), poate te tenteaza. Sau chiar Ptereleotris zebra, cu conditia sa ai capac.
Fanta se vede frumos pe dinafara, pe unde vede soacra. La interior nu mi-a pasat cum arata
Ventilatorul e prins in negrese, la footoo-i ma-sa. Becul e pentru vizionare, ca m-am saturat sa lucrez la sump cu lanterna-n bot.
In curand o sa fie un bec si deasupra galetii cu miracle mud, dar degeaba, ca nu gasesc chaeto.
Am folosit 2 sticle de otet pentru mentenanta anuala a masinii de spalat
La asa acvariu, ar fi pacat sa nu bagi si niste baboi mari
Cum e gobilianul, si-a revenit?
Sa tot fie.. ca mai multi nu sunt

kirucd wrote:Pavelescule ce s-a intamplat cu plici.ro, am vazut ca pozele din topicul asta, cele mai vechi, au disparut...

Cred ca le-a sters nea Cristi

CatalinBarbu wrote:Mai incap inca vreo 120 de bucati si vreo 125 de Anthiasi

Agree
Cand te plictisesti, faci poze la sump.

image image
image

Pentru linistea sufleteasca a doctorului Andrei, am mai adaugat un ciorap + suport, doar pentru pompa Tunze care recircula apa dintr-un compartiment in celalalt (si momentan pentru saculetul de antifosfat).

Ca o recapitulare, sumpul contine:

- protein skimmer + intersorb
- pompa de recirculare Jebao (cand n-o sa-mi fie lene am s-o inlocuiesc cu pompa Eheim)
- reactor cu 6 litri de spartura de coral
- sac 4 litri spartura coral
- sac 2 litri siporax
- sac 3 litri siporax
- sac 3 litri siporax
- 3 kg miracle mud in galetusa, la fir subtire de apa
- reactor BM carbune
- 15-20 bucati de piatra vie
- filtrare mecanica prin ciorapi/burete/perlon (buretele il arunc dupa o saptamana si pun altul, perlonul in schimb la 1-2 zile)

Dupa parerea voastra, ar trebui sa schimb/modific ceva, ca sa fie totul bine? E suficienta filtrarea biologica si cea mecanica?

La dimensiunile bazinului, nu e de mirare

Floricele cand pui?
Absolut superb! smilie

Daca nu termini cu prostia asta de "va las in pace cu pozele", promit ca ma deplasez personal pana la tine si te sparg cu bataia
Ti-l recomand pe cel care mi-a facut mie bazinul - Marian Sterian.
Pe langa faptul ca face niste lipituri sublime, are si preturi mai mult decat decente.
Il gasesti pe forum, nickname marian4232
Silviu Man wrote:[youtube]https://youtu.be/jT02doR8xqc[/youtube]

Nu ai nici o sansa cu short-link-ul de la youtube, trebuie link-ul complet.

Adica asa:

Si filmul l-ai facut privat, doar tu il vezi. Trebuie sa-l faci public (vizibil pentru toata lumea, vizibil pe canalul tau de youtube) sau unlisted (vizibil doar pentru cei care au link-ul)

Daca n-as fi avut pisica, m-ar fi tentat sa fac o chestie asemanatoare (dar afara acvariu).
Oricum, buna treaba, da-i inainte!
Dragon stone, lava rock - nu ti-au facut cu ochiul?
Intreb si io ca prostul: de ce nu folosesti un singur tip de pietre?
'ca-mi-ati pasarica, martalogilor
Zic si eu, asa, ca prostu'
Cand am vrut sa-mi fac acvariul AIO, toata lumea m-a descurajat si m-a trimis la plimbare
Ti-am mai zis, Chaeto e superstitie, nu exista

Cu telefon inainte, intre 8 si 10 seara nu cred ca sunt acasa smilie

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: