[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Parca tot cu tembelefonul ma descurc ma bine..

image

image image
Plici e mai bun
Bineinteles ca nu costa nimic, sa le folosesti cu placere

edit: maine trimit pachetul, deci poimaine ajunge. ca sa nu fie confuzii
img.plici.ro

Urci poza/pozele (are multiple upload), copiezi codul BBCode medium linked, paste aici in mesaj. Ai nevoie de cont ca sa uploadezi.
Cele 2 variante pe care le-am enuntat sunt alese dpdv al pretului. Rowa ma usuca, Phosguard e foarte eficient pe termen scurt, dar apoi trebuie sa urmaresc si sa fac teste. Astea doua actioneaza pe termen lung si imi dau mai multa liniste cu testele (poate la urmatorul salariu o sa-mi iau si eu un test Miley Cyrus).
Nu e problema ca n-ati ajuns - sa nu programam nimic pentru maine seara, ca joc in deplasare si nu stiu cand ma intorc.

Exemplu preturi:

- Aquaforest Phosphate Minus 1000ml - 82 lei
- ATI Phosphat Stop 1000ml - 68 lei
- Seachem Phosguard 1000ml - 129 lei
- ROWAphos 1000g - 215 lei

Primele 3 sunt in ml, rowa in grame. Nu stiu cate grame au primele doua, dar nu ma sperie pretul

Meanwhile, in Mama Rusie. Am chinuit aparatul vreo 15 minute (si el pe mine). Mai mult de atat, n-am puterea si stiinta..

image
Tot io.

Daca ati avea de ales intre Aquaforest Phosphate Minus si ATI Phosphat Stop, pentru ce ati opta? De mentionat ca se doreste a fi folosit in reactor, dar pus in saculet.

Daca vrei sa fii sigur ca furtunul ala nu iese de acolo in vecii vecilor, ii bagi si un tucumbar din asta:

https://www.nevertebrate.ro/Insertii-osmozor-Dennerle-Osmose-hose-inserts-25buc

Cum am facut io aici cand am rupt ca prostu stutul de la reactor:

http://acvariu.ro/forum/posts/list/760/32463.page#p336205
Daca stai sa citesti pe forum-uri, parerile sunt impartite. Unii zbiara ca e teapa, altii ca e miraculos, altii ca plm..
Il stii pe elven? Ii trimit maine pachet, pun si pentru tine o saracie din aia de capac

Cautat, gasit. Doo bucati iti trimit, sa fie
Atentie, nu ma refeream strict la meme-ul meu, ci la Fij Mud. Varianta mea de miracle mud de la Ecosystem e in forma uscata, probabil ca nu are nici urma de bacterii.
Poze profi stii sa faci, te-ai gandit sa scoti un calendar cu setup-urile tale? (nu glumesc)
In principiu nu ai de ce sa umbli la el, o data ce l-ai pus ii dai pace.
Principalul avantaj ar fi diversitatea bacteriilor pe care le contine, direct din ocean. Indiferent cate bacterii "la flacon" punem noi, nu reusim sa creeam diversitatea optima, naturala.
Sa mai traim cateva luni si vom vedea ce si cum
CristiC wrote:Sa-i vezi ce fain stau toti grupati si se misca la unison

Ca tiganii la furat
Matieral pentru studiu. Uite ce am vrut eu sa-mi fac pentru reef, dar am renuntat din motive de lene.
Shadowbox background. Sunt sigur ca se poate adapta si pentru bazine de apa dulce

http://reefcentral.com/forums/showthread.php?t=1868825

Silviu Man wrote:apropo, eu am fost comandant de detasament, aveam fireturi din alea albastre

Nu stiu de ce albastre. Comandantii de grupa (si io ) aveau snur rosu, iar cei de detasament galben. Albastru n-am prins
Preocupari pioneresti, extra scolare
Vreau sa-l cunosc pe prietenul tau si sa-l cazez pentru o luna in wc-ul de serviciu. O sa mai inghesui acolo si ceva mobila veche, ca sa nu sa lafaie in prea mult spatiu.
Nu mai stiu, eu am editia a doua, din 1982. http://www.anticariatbazar.ro/titluri/Cresterea_pestilor_de_acvariu/Marcel_Stanciu/
Mi-ai amintit de aquarame

image
Il am de o zi, mi-e cam greu sa-mi dau cu parerea
De schimbat, la un an-un an jumate schimbi 50%, sau total la 2 ani.
Sehr gut, mein freund!

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: