[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Am dezlegat misterul, era apa prea curata.. Am scos perlonul ca se imbacsise si instant skimmer-ul si-a revenit.
Cred ca prea multa filtrare mecanica strica
Pavelescoo iti multumeste si te poopa la teneshi <3
Tocmai ce am observat o scadere drastica a nivelului spumei din skimmer. L-am dat mai tare (ma rog, mai inspre minim) si cam degeaba, a mai urcat spuma dar nu cine stie ce.
Oare sa fie un efect al meme-ului (miracle mud) sau altceva?
georgemonda wrote:..tu-i mama lui de iepuras ca pe la mine nu trece sa ma ajute cu lemnele lui Pavelescu

+1
Nu va certati..

Ai rapit cumva o voluntara din Congo in ultima perioada?
Trebuie sa-i facem statuie la iepuras
Asa boss
Nu ca n-as fi zis de 1000 de ori ca vreau sa-l umplu cu gsp, dar m-am obisnuit sa vorbesc singur
Andrei, sa fim seriosi. Nu compara traiul de acolo cu realitatea din Romania.
Vrei sa mergi cu bicicleta pe drumurile din Bucuresti? Ok.. dar inainte de asta trebuie sa te pui bine cu popa, ca nu se stie..
Vrei sa mergi cu RATB-ul? Si mai bine. Te invit la vara intr-o scurta calatorie. Nu ne suim in orice autobuz, il asteptam pe cel inscriptionat cu "aer conditionat". Din 10 masini cu AC, doar in 2-3 functioneaza. Dar e ok si sauna, mai dam jos din slana
Ma repet: acvariile prezentate de tine sunt foarte frumoase, dar pentru nivelul nostru de trai un astfel de sistem reprezinta extravaganta suprema. Si poate ca nici dimensiunile nu coafeaza prea bine.
Acvariile custom merg mai bine la noi. Acvariul trebuie sa incapa pe hol, intre stalp si dulapul de haine. Sau in sufragerie, intre servanta si birou. Si standul are aceeasi poveste. Plus culoarea (ca e pe alb sau pe negru). Cei de la Juwel au inteles mai bine care e treaba cu standurile si culorile.
Nu stiu care sunt grijile de la voi (ceaiul la ora fixa, berica sa fie calduta, etc). La noi, grija e sa avem ce manca maine, sa platim intretinerea, curentul si gazele. Si sa facem extra-eforturi ca sa ne mai luam un pestisor. Cu banii pe un bazin chior de la Red Sea ne facem un sistem custom, diy, cap-coada. Si ne raman bani si pentru un chefir si-o branza feta.

Deci Aqua Medic sa fie - pret decent si marfa buna. Multumesc de sfaturi.
Inca o data, solutiile care se adauga cu pipeta nu ma ajuta, mai ales cand voi fi la 1500km distanta.

Multam.

Mi s-a mai recomandat Antiphos Fe de la Aqua Medic. 1000 ml - 116 lei

Editeaza-ti postul anterior si sterge link-ul catre ultima imagine (cea full)
Editeaza-ti postul si sterge quote-ul. Eu am editat la mine
Daca vrei mai mic, alegi Thumbnail image (linked) - BBCode

Asa arata:

image

Fata de Medium image (linked):

image

Sau Full image (linked):
[url=https://img.plici.ro/image/miN][img]https://img.plici.ro/images/2017/04/10/thumb-1920-194226b96e2.jpg[/img][/url]

Toate cele de mai sus sunt linked - adica nu incarci practic imaginea pe forum, ci e afisata din link extern - plici in cazul de fata.
Melci!
Pentru ce resize?

Daca tii neaparat, in momentul upload-ului poti face, vezi foto:

image

image

image
Cam asta e si planul meu - sa fiu king of gsp, dar nu mai am franci si marci pentru gesepeu..
Koala, receptie
E mai bun pentru ca e facut de prostu' ala

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: