[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ccdumitrescu
Forum Index » Profile for ccdumitrescu » Messages posted by ccdumitrescu
Eu ii cumpar lant ,ca baiatul asta are mari probleme la mansarda
Pacat , eu am 2 negrovitis in bazin de apa sarata si le merge super ok,de unde i-am luat ii tinea in apa dulce si din 6 buc,a ramas cu 2, i-am trecut de la apa dulce , la salmastra si apoi sarata, se simt f bine , au crescut au aproape 5 cm
Scuze , am scris de pe telefon si a iesit ce a iesit,sistemul owerflow este cu 2 flotoare , in momentul cand apa depaseste nivelul se inchide, o dracie chinezeasca care nu credeam ca functioneaza asa bine, cand desfac capacul fac poze si postez , oricum in acest week end prelungit ma apuc de lampa, sa montez din led-uri , mai trebuiesc sa vina vreo 2 de la mama China.
E pe un sistem cu 2 viitoare si nu se dezamorseaza
Mai astept niste led uri ,inca nu l-am desfacut
La freza sunt taiate
Multumesc pt informa?ii, eu vreau sa pun lampa in suportul de plastic care il are capacul si este spa?iu inchis,în plus are inca 2 coolere,vad cand ma apuc de de montat,dar orice sfat este bine primit mai ales ca dvs aveti mai multa experienta
Il mai ridic pe distantiere,era pus provizoriu asa
Resun DMS 500
Valabil
Poza
Poza
Vand sau schimb perete plastic pentru acvariu all in one ,49x47x10,pot asigura si pompa de recirculare cu furtune,folosita 2 luni
Dat jos peretele din spate,dat drumul la sump,sistem owerflow fara gaurire de la mama china
Si Florinn, mama ce hot?rât e ,nu iart? nimic dar nici.noi pe el,O sa stau de capul lui pana dispare de pe acest forum
Colegul Fernando s-a metamorfozat in Mariusyca ,cumpara ovipari si vivipari,bre am gaini outoare la tara nu vrei?
Sincer ,nu cred o iota din spusele colegului ,ba are un acvariu de 500 litri ,ba de 1000,care o fi adevarul???
Dovada :vedeti topicurile deschise de coleg......
Doar in sectoarele 1,2,3,4,5,6,asteptam,la naiba m-am molipsit de la colegul cu multe nume!!!!!!
Gratis,dragi acvaristi ,cred ca ne pierdem timpul cu o persoan? inadaptata,cred ca cel mai bine este sa il ignor?m total,vai de mama lui
V-am aten?ionat,ca si el si consoarta au un anumit handicap fizic ,dar ?i niste probleme mentale ,se vede acest lucru prin comportamentul sau,nici un om normal la cap nu poate avea acest comportament.

Forum Index » Profile for ccdumitrescu » Messages posted by ccdumitrescu
Go to: