| Message |
|
|
|
Eu ii cumpar lant ,ca baiatul asta are mari probleme la mansarda
|
 |
|
|
|
Pacat , eu am 2 negrovitis in bazin de apa sarata si le merge super ok,de unde i-am luat ii tinea in apa dulce si din 6 buc,a ramas cu 2, i-am trecut de la apa dulce , la salmastra si apoi sarata, se simt f bine , au crescut au aproape 5 cm
|
 |
|
|
|
Scuze , am scris de pe telefon si a iesit ce a iesit,sistemul owerflow este cu 2 flotoare , in momentul cand apa depaseste nivelul se inchide, o dracie chinezeasca care nu credeam ca functioneaza asa bine, cand desfac capacul fac poze si postez , oricum in acest week end prelungit ma apuc de lampa, sa montez din led-uri , mai trebuiesc sa vina vreo 2 de la mama China.
|
 |
|
|
|
E pe un sistem cu 2 viitoare si nu se dezamorseaza
|
 |
|
|
|
Mai astept niste led uri ,inca nu l-am desfacut
|
 |
|
|
|
La freza sunt taiate
|
 |
|
|
|
Multumesc pt informa?ii, eu vreau sa pun lampa in suportul de plastic care il are capacul si este spa?iu inchis,în plus are inca 2 coolere,vad cand ma apuc de de montat,dar orice sfat este bine primit mai ales ca dvs aveti mai multa experienta
|
 |
|
|
|
Il mai ridic pe distantiere,era pus provizoriu asa
|
 |
|
|
|
Resun DMS 500
|
 |
|
|
|
Valabil
|
 |
|
|
|
Poza
|
 |
|
|
|
Poza
|
 |
|
|
|
Vand sau schimb perete plastic pentru acvariu all in one ,49x47x10,pot asigura si pompa de recirculare cu furtune,folosita 2 luni
|
 |
|
|
|
Dat jos peretele din spate,dat drumul la sump,sistem owerflow fara gaurire de la mama china
|
 |
|
|
|
Si Florinn, mama ce hot?rât e ,nu iart? nimic dar nici.noi pe el,O sa stau de capul lui pana dispare de pe acest forum
|
 |
|
|
|
Colegul Fernando s-a metamorfozat in Mariusyca ,cumpara ovipari si vivipari,bre am gaini outoare la tara nu vrei?
|
 |
|
|
|
Sincer ,nu cred o iota din spusele colegului ,ba are un acvariu de 500 litri ,ba de 1000,care o fi adevarul???
Dovada :vedeti topicurile deschise de coleg......
|
 |
|
|
|
Doar in sectoarele 1,2,3,4,5,6,asteptam,la naiba m-am molipsit de la colegul cu multe nume!!!!!!
|
 |
|
|
|
Gratis,dragi acvaristi ,cred ca ne pierdem timpul cu o persoan? inadaptata,cred ca cel mai bine este sa il ignor?m total,vai de mama lui
|
 |
|
|
|
V-am aten?ionat,ca si el si consoarta au un anumit handicap fizic ,dar ?i niste probleme mentale ,se vede acest lucru prin comportamentul sau,nici un om normal la cap nu poate avea acest comportament.
|
 |
|
|