| Message |
|
|
|
Vand controler pompe ,hydor koralina smart wave,este impecabil ,pret 150 lei
|
 |
|
|
|
Off , Doamne , vechea dilema, cine a fost primul:oul sau gaina ?????
|
 |
|
|
|
Sper sa nu se supere colegul , este doar o gluma:
- si la tropheus si la coralis , sunt tot oameni , daca nu au facut un upgrade la cyborgi !!!!!!
|
 |
|
|
|
Am fost eu ieri la tropheus si aveau ,pret vreo 70 daca nu ma insel
|
 |
|
|
|
Scuze
|
 |
|
|
|
Mea culpa
|
 |
|
|
|
Algexit
|
 |
|
|
|
Il spargi mai mult si il scoti bucata cu bucata,problema este ca cele 4 laturi trebuie fixate cu menghine de colt,altfel se vor misca ,mare atentie , de preferat este sa dublezi fundul si sa pui coltare de plastic sa nu se mai vada
|
 |
|
|
|
Droserul electomagnetic avea si starter ,care trebuie scos din sistem cand este inlocuit droserul cu unul electronic
|
 |
|
|
|
Astept PM,multumesc
|
 |
|
|
|
Nu vedeti colegilor ca dupa ce este slabut cu duhul , mai este si agramat, stimabilul chiar are nevoie de ajutor medical , acolo sus in capsorul lui e ceata rau......
|
 |
|
|
|
Multumesc se poate inchide
|
 |
|
|
|
Momentan rezervat pt colegul roni si colegul Liniste 22
|
 |
|
|
|
Poza
|
 |
|
|
|
Acesta e nefolosit
|
 |
|
|
|
Donez nisip acvariu vreo 35 kg ,necesita spalare si uscatare pentru a evita eventualele neplaceri,a fost scos din acvariu saptamana trecuta,deoarece vreau alt setup.
|
 |
|
|
|
Mesajul de mai jos este al colegului cu multe nume si postari, personaj care trebuie ignorat total si de care neavizatii trebuie sa se fereasca
Ma intereseaza sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni si zebre in Bucuresti din sectorul 2,4,5,6.
Dar chiar nu mai e nimeni pe aici care sa aiba de vanzare aceste specii de pesti si sa stea in sectorul 2,4,5 si 6????? sad sad sad
Astept sa ma contactacti pe PM!!
|
 |
|
|
|
Dumnezeu stie ce face cu pestii , ca are mai multe dorinte ascunse colegul, oricum are nevoie de asistenta tehnica da la acvaristii in halate albe.
|
 |
|
|
|
Avem aici si pe toate forumurile, un anumit coleg ( Fernando, Acvarist batran......si multe alte nume)care posteaza anunturi la infinit, ca vrea gupyy .... din anumite sectoare, la acest lucru se referea colegul , ca daca erai din sectorul agreat de colegul de care iti spuneam ,era calare pe capul tau sa ii donezi lui pestisorii.
|
 |
|
|
|
Am început sa montez ,ledurile , inca mai astept de la mama china 2 red
|
 |
|
|