| Message |
|
|
|
Va rog , in urma analizei anunturilor domnului .... a renuntat la ancistrusi , sunt cam mustaciosi si seamna cu Bin Laden ( varianta de acvariu)
|
 |
|
|
|
Bine ca nu este in sectoarele agreate de dl Fernando
|
 |
|
|
|
Atentie ,Fernando va ataca din nou.....
|
 |
|
|
|
Doar v-am atentionat ca tipul este destul de dubios si in comportament si ca prezenta fizica, nu e departe de poza de la avatar, cu siguranta trebuie trimis in Berceni , ca am auzit de o locatie pe sos Oltenitei unde se duc baietii cand au probleme la mansarda,in plus ca daca se interneaza ii da guppy ,molly si alte oratanii la masa de pranz, plus calmante cu roaba.
Halatu...Halatu... cat e halatul?????
|
 |
|
|
|
Sincer sa va spun , acum vreo 3 ani i-am donat niste pesti ,pe care i-am dus si la nas, la Lujerului si va spun cu mana pe inima ca domnul cu pricina are nevoie de ajutorul,, acvaristiilor" in halate albe,in plus are si o prezenta dubioasa ,asa ca dragi colegi , feriti-va de Fernando,Mihail, acvarist batran, sincer la atatea nume , presupun ca este agent secret in organizatia terorista Al Guppyadia si antreneaza pestii pentru a cucerii lacul Morii.
|
 |
|
|
|
Banuiesc , ca ciorba de gupyy , crescuti in sectoarele care le prefera colegul , au un gust perfect.
Revin cu o intrebare care ne bantuie de multi ani - nu pot fi banate asemenea specimene, si nu ma refer la pestii care ii are in lista de dorinte ,zilnica?????
|
 |
|
|
|
Cump?r piatra vie ,astept Pm
|
 |
|
|
|
Sora mai mica
|
 |
|
|
|
Se pare ca una din anemone s-a sup?rat si a luat-o pe sticla in sus,Asa ca daca tot vrea sa plece o vand
|
 |
|
|
|
Multumesc pt g?zduire a ajuns la colegul Liniste22
|
 |
|
|
|
Transformat? în 80x35 rezervat? pt colegul Liniste22
|
 |
|
|
|
Sunt cu ifose de domni?oare,in plus s?pt?mânal le hr?nesc cu penseta
|
 |
|
|
|
Eu am green
|
 |
|
|
|
Oceallaris tampitei-premnas einstein
|
 |
|
|
|
Garantat la un an de zile intra oceallaris in anemona,premnas a doua zi.
|
 |
|
|
|
Sa o pacalesc pe sef ca ma omoar? daca ma ating de anemonele ei
|
 |
|
|
|
Una am avut si sunt ?ase dar sunt protejatetele sotiei,vrei sa dorm pe pres ?
|
 |
|
|
|
Eu am 6 anemone si nu am probleme cu ele
|
 |
|
|
|
.