[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LicuBogdan
Forum Index » Profile for LicuBogdan » Messages posted by LicuBogdan
bine deci ar trebui sa cumpar acvariul, filtrul, termostatul, termometrul, testele de ph kh nitriti si nitrati , butelia de co 2 pt plante , pompa de scos apa , un capac si mai ziceti si voi
.
IN Week end trebuie sami iau acvariul si toate cele necesare si pesti as vrea 6 neoni si 2 betta o fem si un masc intr-un acvariu de 50 l ar fi bine , si ca plante as vrea valisneria densa si anubias nana . Ce ziceti? Astept un raspuns.
imi cer scuze nam observat

merci!
Salut! am si eu o intrebare: guppy sunt compatibili cu betta splends?
M-ar interesa cu ce alti

pesti ar putea sa fie comatibil betta splends , deoarece mi-e frica sa nu fac vreo greseala in privinta asta .
Mulsumesc anticipat.
multumesc de sfaturi si sper sa mai primesc !

Betta splends sunt compatibili cu guppy?

eu as vrea un acvariu le vreo 45-50 L si am o intrebare: exita si filtru cu pompa de aer inclusa?

MA numesc Bogdan si locuiesc in craiova. Sunt nou in lumea acvaristicii si vreau sa-mi cumpar un acvariu , da pt inceput as vrea sa invat cate ceva despre acvarii,intretinera pestilor si a plantelor , apa , compatibilitatea intre pesti etc. Astfel as reusi sa fac mai putine greseli decat in mod normal . sper sa nu va suparati daca voi pune intrebari fara niciun sens.
Sunt nou in lumea acvaristicii si as vrea sa stiu ce plante ar trebui sa aiba un incepator in primul sau acvraiu? :-)

Forum Index » Profile for LicuBogdan » Messages posted by LicuBogdan
Go to: