[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Seba = userul Sebaka, aici pe forum. Vezi ca are anunturi la vanzari
Sunt ferm convins de asta
kannaaa wrote:
hadul wrote:
kirucd wrote:Ce lampa i-ai dat?

20w leduri 6500k! a plecat pe filiera Kanaa

kannaaa .. ca eram balbait (de la bautura) cand am creat contul ...

Batman, felicitari ce am citit eu pana acum ... lung si anevoios, insa a meritat !

Kannaa Courier SRL

Bine ai venit si aici, sefule! Merci de aprecieri, stiu ca de fapt ai citit topicul doar pentru pozele cu fomei goale
Daca biroul are iluminare directa si suficienta, nu cred ca deranjeaza lumina de la "gradina".
Daca deranjeaza, ma ofer sa vin si sa mut gradina la mine acasa
Ce sa vezi, mi-am amintit ca mai am o cutie cu maimute pe la birou, ti-am gasit si out-ul.
Nu are motzoflenderul ala din capat, dar am gasit un cot care se potriveste.

image
Multumesc!

Cat despre lampa.. daca ar fi sa-mi vand un rinichi, as avea de ales intre o vila in Primaverii si o lampa Kessil. Cred ca as alege vila, scap mai ieftin
Rundas wrote:
Urla si sirenele...

Vasile Roaita likes this
image
Taci bre
Constantin wrote:
merg sa imi iau un filtru in cascada astazi din zoomania, ce sa pun in el ce medii de filtrare?

La Zoomania lucreaza vanzatori angajati. La Nevertebrate (in Cluj), lucreaza vanzatori angajati dar pasionati de acvaristica. Iti recomand sa mergi la Nevertebrate, acolo te pot sfatui baietii ce filtru, ce material, etc.
Eu nu prea beau de fel..

Am bagat angaralele in rucsac, te sun io azi sa vedem cum facem.
Uite colea ce-am gasit:

image

Colierul e mic, l-am pus ca referinta, sa stii ce sa cauti.

Robinetul e Eheim pentru 16/22, Y-ul e tot pentru 16/22

E posibil sa poti regla toata jucaria dintr-un singur robinet. Sa ma uit pe acasa in cealalta cutie cu maimute, mi se pare ca mai am si un out de 16/22.

Ce ti-e mai aproape, Colentina sau Corbeanca?
Stai nitel sa caut si io prin cutia cu maimute, sa vad ce gasesc pe acolo.
Nene, prinde-l de partea de sus a standului cu doua cleme (te duci la Dedeman si cauti cleme pentru fixat tevi)
La returul filtrului pui un "Y" si doi robineti (gasesti Y la gardena si robineti tot pe acolo, nu neaparat de la gardena). Din prima ramura a Y-ului te duci in acvariu direct, din cealalta te duci la filtrul UV - iar iesirea din UV o duci tot in acvariu.
In felul asta ai control asupra debitului si o dispersie mai buna a apei in bazin.
In Floresti s-a construit mult, foarte mult (si e mult mai ieftin decat in Cluj). Florestiul nu va deveni oras, ci parte din Cluj

Din cate stiu eu, gasesti destui acvaristi in Floresti si in orasele invecinate Clujului (Gherla, Dej, Turda, etc)
Multumesc!
Rezolvat cu lampa, merci Dane, merci Corneliu pentru transport!

Intrebare: pentru refugium/chaeto, care e perioada optima de iluminare? 10 ore, 12, dintr-o bucata, cu pauze..
Stai linistit, ca am dat 4-5 gauri in ea si i-am pus niste sfori
Vedea-te-as bunic
L-ai cautat de maciuca? Sa nu te trezesti iar cu un cuplu de homalai

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: