[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Cauta totusi sa cumperi o colisa red (Trichogaster chuna - Honey gourami). Dupa ce haleste hydrele, ramai cu un peste superb

https://www.nevertebrate.ro/Colisa-Chuna-Red
Rundas wrote:De ce?

+1
Da, am muncit de am dat pe branci, sunt plin de vanatai pe spinare

Exclus atlassib. Lui carabulea nu-i dau nici un leu, sub nici o forma. Jegul ala de om mi-a dat viata inapoi cu 10 ani. Asa ca cel mult ii dau la mooie, sa am pardon.
Herr Gabi, am dat calendarul la tiparit. Mi-am permis sa fac unul si pentru mine
Pana in 2018 sa te gandesti cum facem sa ajunga in posesia ta
Slabe, dar multe. Nu se incing si distribuie lumina uniform. Eu planuiesc sa-mi iau patru bucati (varianta pentru marin)
Rugaminte. Dupa ce par-metrul isi termina turneul prin tara, as vrea sa ajunga si la mine pentru 30 de minute.
Mihai (opincarul) a daruit masa cu niste burete izolator fonic si vreau sa tapitez cutia asa cum se cuvine.
Plm boss, sunt o stridie mioapa
Lampile Nemo (China) ruleaza fin - calitate/pret

Aquatica wrote:Denisa, mult succes cu plantele! Sigur vei gasi tu o combinatie perfecta. Si pana la urma, prin greseli si incercari gasim solutii adaptate acvariilor noastre. La mine Microsorum a inceput sa mearga foarte bine cand am pus un neon cu lumina albastruie pentru plante. Face multe frunzulite noi la baza si unele mai mari si acum, de cand am pus si CO2, are si puiuti pe frunzulite.

Abia astept sa vad pozici noi!

+1
Da' ce lampi Dennerle ai maestre, ca nu gasesc in topic
Vegani sunt melcii aia care fumeaza

Da-i bataie, esti pe drumul cel bun
zamolxes wrote:pot sa comfirm ca am gasit pomaceea in pat

Si nimic, nimic?
Nene Dragos, aveti cumva ceas Atlantic la mana?
Nene Dragos, il stiu de ani - de fapt stiu toate discutiile, ca au fost pe mai multe forumuri. Dar nu-i mai zic nimic lui Koala, ca e batran si uita
um02122 wrote:
Ai grija ca stomatella te poate umple de sperma.

Deci stomatella e Borcea
kirucd wrote:Se poate si la bloc, birou meu e o garsonerie de fro 35 metri patrati cu totul

Da, sufrageria mea de 22 mp e un fel de wc de serviciu pe langa amarata aia de garsoniera
Sa-ti fie de folos!

image
Deja ma gandesc sa-mi cumpar o vila, doar ca sa-mi pot face o gradina interioara
In Colentina la bloc/cutie de chibrituri.. mai greu

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: