| Message |
|
|
E, sa ma visezi dezbracat la noapte, na
|
 |
|
|
Gabi - nu e timp maestre si nici rabdare nu prea mai e..
hadul wrote:ce bine te cunosc!!!!
Te rog sa specifici ca nu ma cunosti dpdv sexual, ca isi fac colegii impresie gresita
|
 |
|
|
Cred ca putem inchide acest topic. Bazinul arata jalnic, neglijat, n-am timp de el si sincer nici chef.
Treaba asta cu gradinaritul nu mai e potrivita pentru nervii mei.. Voi desface acvariul si il voi pune la pastrare, sau la vanzare, sau la tomberon - in functie de modul in care tropaie piticii.
Multumesc pentru sustinere
|
 |
|
|
Ghinionul lui ca ma cunoaste
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Nu neaparat led, dar sa fie mica si cu clips. Nu gasesc nimic la 5500 k 
|
 |
|
|
Repede-repede!
Mi s-a ars lampa de la refugium. O recomandare urgenta pentru o mica lampa? Preferabil led.
Asta e ok?
https://www.nevertebrate.ro/Lampa-LED-acvariu-Diversa-Intenso-7.2W-30cm
|
 |
|
|
Gabi C wrote:-A iesit noul trailer la Transformers
Sa speram ca va fi mult mai interesant decat primele filme - unde singurul lucru demn de remarcat a fost Megan Fox 
|
 |
|
|
|
Mi-au ramas doua genti de la un sistem audio (muzica + 2 microfoane pentru anunturi) ce l-am montat acum multi ani la un hotel din Austria.
Asadar, pe mine nu m-a costat nimic, deci as fi ultra nesimtit sa cer ceva. In plus, se poate considera ca geanta a fost platita de nenumaratele drumuri pe care le-a facut par-metrul prin tara, ajutand acvaristii sa-si calculeze necesarul de lumina.
Singura chestie e ca trebuie cosmetizata la interior si trebuie musai un brat telescopic. Geanta e lunguiata, dar nu suficient pentru un brat dintr-o bucata (43,5 cm maxim).
|
 |
|
|
Super tare!
O singura data am vazut (pe viu) o floare de colt, undeva in Austria, pe munte, in varful lumii. E o floare frumoasa prin ciudatenia ei
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Meserie! Abia astept sa vad ce iese, poate ma invita nenea Dragos sa-l vad si pe viu
Edelweiss nu e protejat prin lege? De unde luati?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
N-o sa-ti vina sa crezi ce pasarica mare are o femeie intre picioare!!!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Alaltaieri m-a cadorisit colegul soare_geo cu Chaeto - multumesc!
Diseara pun si lampa in functiune, cand se inmulteste chaeto o sa pun la donatii 
|
 |
|
|
um02122 wrote:
Gata, l-am reparat.
Eu cred ca nu s-a rezolvat, problema persista
|
 |
|
|
Vai de plm.. am uitat sa va dau geanta aia pentru parmetru