[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Gabi - nu e timp maestre si nici rabdare nu prea mai e..

hadul wrote:ce bine te cunosc!!!!

Te rog sa specifici ca nu ma cunosti dpdv sexual, ca isi fac colegii impresie gresita

Cred ca putem inchide acest topic. Bazinul arata jalnic, neglijat, n-am timp de el si sincer nici chef.
Treaba asta cu gradinaritul nu mai e potrivita pentru nervii mei.. Voi desface acvariul si il voi pune la pastrare, sau la vanzare, sau la tomberon - in functie de modul in care tropaie piticii.

Multumesc pentru sustinere
Ghinionul lui ca ma cunoaste
smilie
Nu neaparat led, dar sa fie mica si cu clips. Nu gasesc nimic la 5500 k
Repede-repede!

Mi s-a ars lampa de la refugium. O recomandare urgenta pentru o mica lampa? Preferabil led.

Asta e ok?
https://www.nevertebrate.ro/Lampa-LED-acvariu-Diversa-Intenso-7.2W-30cm
Gabi C wrote:-A iesit noul trailer la Transformers

Sa speram ca va fi mult mai interesant decat primele filme - unde singurul lucru demn de remarcat a fost Megan Fox
Mi-au ramas doua genti de la un sistem audio (muzica + 2 microfoane pentru anunturi) ce l-am montat acum multi ani la un hotel din Austria.
Asadar, pe mine nu m-a costat nimic, deci as fi ultra nesimtit sa cer ceva. In plus, se poate considera ca geanta a fost platita de nenumaratele drumuri pe care le-a facut par-metrul prin tara, ajutand acvaristii sa-si calculeze necesarul de lumina.
Singura chestie e ca trebuie cosmetizata la interior si trebuie musai un brat telescopic. Geanta e lunguiata, dar nu suficient pentru un brat dintr-o bucata (43,5 cm maxim).
Super tare!

O singura data am vazut (pe viu) o floare de colt, undeva in Austria, pe munte, in varful lumii. E o floare frumoasa prin ciudatenia ei
Vezi daca mai are Dan
Trebuie recapitonata pe interior cu burete, in rest e ok.

image

image

image
Meserie! Abia astept sa vad ce iese, poate ma invita nenea Dragos sa-l vad si pe viu

Edelweiss nu e protejat prin lege? De unde luati?
Medium image (linked) - BBCode, ca sa fie bine adica sa nu fie rau

image image

image image

image image

image

N-o sa-ti vina sa crezi ce pasarica mare are o femeie intre picioare!!!

Alaltaieri m-a cadorisit colegul soare_geo cu Chaeto - multumesc!

Diseara pun si lampa in functiune, cand se inmulteste chaeto o sa pun la donatii
um02122 wrote:
kirucd wrote:
Pana mea, am "ruinat" si topicul asta...

Gata, l-am reparat.

Eu cred ca nu s-a rezolvat, problema persista

Vai de plm.. am uitat sa va dau geanta aia pentru parmetru
Sau din plastic

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: