| Message |
|
|
Amuzant pana acum, dar hai sa lasam rafuielile pentru alta data, ok ?  )
|
 |
|
|
Da ma,sigur. Ca mie nu-mi plac plantele cu frunze, doar betele  )
|
 |
|
|
Anca, forumul are propriul dex
|
 |
|
|
Aseara mi s-a pus pata. Am vazut la cineva echinodorus ca al meu de 3 ori mai frumos asa ca azi am cumparat 2 tuburi de 54w osram cool daylight 965  ) Ma gandeam eu ca o sa ajung aici
|
 |
|
|
Petrica e...fata de fapt dar nu am avut ce sa-i fac daca avea fata de petrica  ))
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Ala care toarce pe acolo e petrica  ))
|
 |
|
|
Ancamarketing wrote:o fi de la Volum 720 litri!!??
Volum 720l sau Versiunea 720l alegeti voi
|
 |
|
|
Dan P wrote:Oschi va transmite ca asta e cel mai frumos acvariu cu americani vazut de el, ochii asa ii are din nastere
Daca il ai de mic sigur zice adevarul si nu te minte  )
|
 |
|
|
koala wrote:Nu pare cine stie ce problema, sincer sa fiu.
- m-as apuca si-as "decoperta" o bucatica din crapatura aia... ca sa verific zidaria.
- zugraveala se reface imediat, totul e ca peretele sa fie in regula.
De acord cu tine. De obicei fisurile periculoase pentru structura sunt inclinate aproape de 45 grade. In al doilea rand nu stiu de ce apar la el si nu la vecinul de jos.
Sigur ala de sus nu are un acvariu mai mare ca al tau, Adi?  ))
|
 |
|
|
Fisura aia e in mijlocul peretului sau langa colt ? 
|
 |
|
|
radu_dragan wrote:Onule,cum a scris si koala,tu ai lipit acvariul meu si este ceva mai lung,latimea parca este aceeasi,nivi nu am bagat apa in el si deja parca mergea ceva mai inalt.parca mai mergea nu stiu ce,etc. Noi acvaristii suntem precum femeia,ceva mai mare
Nu stiu ce vrei tu mai mare  ))
|
 |
|
|
Am un oltean la munca, toata ziua e cu "ah, fir-as al dreacu". Asa si cu tine, daca acolo sunt banii, sunt linistit ca nu-i fura nimeni. Au cam 1 tona  )))
|
 |
|
|
Zici tu ?  ) Daca afli unde ii tin sa-mi zici si mie  )
|
 |
|
|
Despre acvariu in sine...l-am gandit de la inceput pentru americani si pe cat posibil cu un specific zonal mai larg, nu neaparat un biotop local, asa ca am ales America de Sud. Cu 2 exceptii ( un lotus si un jd ) toate vietuitoarele au origini sud americane, inclusiv melcii. Cu siguranta mai sunt lucruri de pus la punct dar pentru o prima incercare ma declar multumit. Nu sunt in categoria word class, dar parca pot sa trec la pro  ))
|
 |
|
|
In perioada in care planuiam acvariul apartamentul arata ca in pozele de mai jos asa ca nu imi dadeam seama exact de cat spatiu o sa ocupe in camera. Partea buna a fost ca am putut sa-mi trag linistit tevile pentru schimbul la picatura prin sapa. Daca ar fi sa fac altul acum cu siguranta as mai pune un 30cm cel putin in lungime si un 10-15 in latime.
|
 |
|
|
Sunt tare curios ce te-a facut sa crezi ca e acvariu pentru Oscari. Nu de alta, dar mie nu-mi plac deloc pestii astia  ))
|
 |
|
|
Mda, acum cand il vad imi dau seama ca mergea mai lat insa imi era teama ca la 70-80 cm latime venea prea mult in camera 
|
 |
|
|
Daca se hotaraste vreo pereche de severum sa depuna s-a dus linistea  )
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|