| Message |
|
|
Ia ca eu acum m-am sesizat ca voi ma vorbiti pe aici  ) Sa le luam pe rand:
Dupa depunere, parintii au pazit icrele vreo 3 zile pana s-au albit toate si apoi au disparut. Acum sunt si ei relaxati si parca isi cauta alt loc de depunere.
Din data de 22.07.2015 sunt mandru sclav al unui baietel, Rares Alexandru ( am zis ca macar o pereche din casa sa scoata ceva ) Acu ma cam impart in femeie de serviciu, bucatar, menajera, si mai stiu eu ce  Ghinionul alora de pe santier ca de oboseala ii foot toata ziua cu toate cacaturile  ))
|
 |
|
|
|
Sigur nu ai tu ceva probleme cu variatii de tensiune ?
|
 |
|
|
koala wrote:
marcusyon wrote:Stiu aia cu gustul oamenilor dar eu tot zic ca oscarii nu sunt chiar cei mai frumosi americani
Acu' ce sa zic, poate ca ai si tu dreptate... da' uite, de exemplu, am cautat severum red spotted. Mai usor gasesc droguri!
Si cand te gandesti ca eu cautam droguri cand i-am gasit pe ai mei  ))))
|
 |
|
|
Stiu aia cu gustul oamenilor dar eu tot zic ca oscarii nu sunt chiar cei mai frumosi americani
|
 |
|
|
Eu zic ca alegerea e simpla. Deschizi cateva magazine virtuale, bagi un kil de whisky, comanzi, si apoi vezi ce iese  ))
|
 |
|
|
Bai, ce sa zic, e frumos sa te avem printre americani, insa parca nu la modul asta... sunt sigur insa ca o sa-ti placa la fel de mult, acorda-le doar putin timp 
|
 |
|
|
Mersi. Oricum, fiind la prima depunere nu am asteptari mari 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Si nu vrei sa ascunzi dosarele si tevile ?  ) Nu de alta, dar e pacat de pesti.
|
 |
|
|
Eh, se gaseste pana la urma. Ti l-as fi luat eu, dar parca vreau ceva mai rar prin acvariu  )
|
 |
|
|
Da nu am pompita dar merge foarte bine si asa 
|
 |
|
|
Stai linistit, e doar pentru ca da bine pe sticla  ))
Acum serios vorbind cam la fiecare schimb de apa fac si sifonare. Chestiunea e cand reusesc sa fac schimbul  )
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Chiar ca e frumos GT-ul ala 
|
 |
|
|
Tot la lumini ma refer si eu
Nu stiu cat de mult te pot ajuta insa iti doresc succes cu proiectul tau si sa-l vedem cat mai repede la apa.
|
 |
|
|
Cum sa renunt cand pentru asta am muncit ?  ))
|
 |
|
|
Dan P wrote:Alea plutitoare sunt 2 in 1, si mancare si jucarie
Nu numai, dar blochez si intrarea in cutia de overflow cu ele  ))
|
 |
|
|
koala wrote:@Ancamarketing si paradoxx: Va rog eu, frumos de tot, sa va ciondaniti in alta parte... nu vreau sa ma apuc de curatenie si nici sa va trag de urechi. Multumesc pentru intelegere!
@marcusyon: Pe langa faptul ca sunt sceptic cu privire la combinatia de plante+severum, ar trebui sa te gandesti si la alt aspect...
- asa cum e bazinul acum, decorul e perfect realizat... pestii sunt relaxati si se comporta normal,
- jocul de lumini si umbre "da bine", iar comportamentul pestilor nu sugereaza ca ar avea vreo problema.
- daca umpli bazinul de plante, s-ar putea ca ei (pestii) sa-si modifice comportamentul... s-ar putea "sa se traga" la umbra si sa devina mai speriosi.
- daca vrei, musai-musai, sa fie mai mult "verde" in bazin, poti incerca sa acoperi buturuga cu Microsorum... sau, arunca inauntru niste plante "plutitoare".
Nu vreau mai multe plante, cred ca procentul actual este suficient. Problema este ca in ritmul asta o sa le pierd pentru ca incep sa apara gauri in frunze, verdele nu mai este chiar verde, samd. Vreau mai multa lumina doar pentru plantele astea. In rest, ramanem la configuratia actuala de proiectoare, pesti si plante ;)
|
 |
|
|
Se pare ca ma atrage mai mult varianta cu plante decat fara 
|
 |
|
|
Nimic special in afara de faptul ca trebuie sa cumpar alte socluri t5 ca sa pot baga tuburile la treaba  )
|
 |
|
|