[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: marcusyon
Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Mersi. De mancare le dau bloodworms, jbl novostick, fulgi si spirulina din cand in cand.
Lupte de strada:

image

image

image

image
cu ce fel de pesti umblati pe aici ? ))))
Pai tu crezi ca dozele alea de tuborg sunt usoare ? )
Ce sa zic, ne chinuim )
Update 10.05.2015

image

image

image

image

image

image

image

image
Update ceva?
wolfy wrote:
OmuCuVak wrote:Mergeti la romstal, indiferent de oras si intrebati acolo. O sa gasiti ajutor fara probleme si o sa gasiti si piesele dorite robineti plastic si alte mufe din plastic. Succes

Ai fi surprins: am fost la Romstal cu piesa in mana si baietii nu au putut sa imi recomande nimic
De asemenea, pentru bucuresteni, robinetii de plastic se gasesc la magazinul central de langa Big Berceni si, cu ceva noroc, la cel din Drumul Taberei. La restul magazinelor nu se gasesc. Cel putin asta mi-au spus ieri cei de la Romstal Stefan cel Mare...

Cei de la Romstal nu mi se par deloc de ajutor, cel putin cei din Drumul Taberei si aici vorbesc de cei care ar trebui sa te ajute la raft.
Rosiatica nu prea are cum sa se faca, maxim verde inchis cand se umple de alge. Panz vad eu geophagusi mari....
Sa tot cresti asa pesti
Update:

image

image

image

image

image

Perechea de Red Spotted

image

Perechea de Red Shoulder

image

Gasca de Geophagus Red Head Tapajos

image

image

image
Repostat cu corecturile de rigoare

@elven: deocamdata sunt multumit de lumina. Ciudat este ca pe ambele (proiectoare si banda led) scrie lumina rece, insa banda led bate spre albastru pe cand proiectoarele spre lumina calda

@rick: Multi pesti din familia geophagus sunt frumosi Legat de red tapajos sunt luati de la userul radu_dragan
Dupa o masuratoare de nitriti si pentru a scapa de mucusul de pe creanga, aseara am bagat 5 pomacea si gibigepsul din celalalt acvariu. Sa ii vad cat de vrednici sunt )
Culmea ca azi am testat si eu in militari, 7.5 spre 8
Am rezolvat deja 6 buc red head tapajos si daca nu gasesc altifrons ( e drept ca si surinamensis imi plac) ma orientez si spre alti sud americani mari
Nu gasesc Geophagus Altifrons asa ca ma gandeam la Acarichthys Heckeli. A avut cineva ?
La cat sunt de frumosi parca imi vine sa le las lor noua casa )
Foarte misto ce ai tu aici
Cumpar echinodorus amazonicus si eleocharis vivipara.
Uite 2 poze ca sa iti faci o idee. In coltul din stanga e cutia interna de la sump si aici se pierde cel mai mult din latime, iar in rest grosimea backgroundului variaza de la 3 cm la 12 in cel mai gros loc

image

image

Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Go to: