[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: M.Mihai
Forum Index » Profile for M.Mihai » Messages posted by M.Mihai
poti sa arunci un ochi pe la colegi nostri de la sectiunea vanzari,poate gasesti ceva la jumatate de pret si o mai buna calitate!
Sera Protazol 25 ml. Tratament pentru apa impotriva parazitilor externi. Solutie recomandata numai pentru acvariile de apa dulce. Se agita sticluta inainte de folosire. Doza: se adauga 1 ml Protazol pentru fiecare 20 litri de apa. Folositi capacelul din cutie pentru dozare. Important: opriti lampile UV in timpul tratamentului. Filtrele biologice pot ramane active dar se recomanda a fi curatate inainte de efectuarea tratamentului. Schimbati 80% din cantitatea de apa dupa 24 de ore

Sera Tremazol este o solutie gata de utilizare impotriva infectiilor cauzate de viermi paraziti lati la pesti. Medicamentul asigura succes terapeutic rapid si este tolerat bine de pesti. Semnele generale de infectie cu paraziti sunt atingerea de de obiectele decorative din acvariu, aripioare ranite, respiratie rapida, rezistenta la hranire si slabire, mobilitate redusa si inchiderea culorilor.
bine ai venit,si pana se cicleaza acvariul sa faci schimburi de apa zilnice de 10%,altfel o sa ai decese pe acolo
poti tine crevetii cu pesti de talie mica,dar nu te astepta sa se inmulteasca,pe cei mici ii va hali pestii la desert
betta le mananca cozile la guppy
da stiu lucrul asta,dar dupa cum spuneam;GRABA STRICA TREABA ,de aceea voi continua cu schimburi de apa zilnice inca o saptamana.Astazi cred ca am sa intru in posesia a doua poturi de moss si putin hc,dupa plantare daca lucrurile stau bine o sa avem si poze
ai dreptate Daniel.unde nu este cap vai de picioare,si este valabil ptr.mine,acum acvariul este stabil,crevetii sunt bine,am pus de 3 zile bacterii,fac schimburi de apa zilnice 10%,momentan totul se prezinta bine, busteanul nu a mai facut mazga sau altceva,asta se datoreaza fierberii lui de 4 ore nu a ciclarii acvariului,imediat ce fac rost de niste mos si amenajez un pic acvariul am sa fac poze,momentan nu vreau sa deranjez creveteii.O zi buna si ape limpezi la toata lumea
si aici http://www.youtube.com/watch?v=YD6k2tY-ko0&feature=related
ceva frumos http://www.youtube.com/watch?v=Y8u3EPS4_b0&feature=related
Dupa cum scrie in anunt cumpar: Christmas Moss,Flame Moss sau Phoenix Moss
salut, daca vinzi christmass moss ,vreau si eu
asa am sa fac,acvariul nu l-am luat ieri,alaltaieri,azi merg la GG.sa iau niste bacterii,si am sa va tin la curent cu ce se intampa,apropo,sa pun busteanul inapoi acum sau sa mai astept cateva zile?mentionez ca l-am fiert aseara 4 ore si acum este intro galeata cu apa
mai postez odata detaliile despre acvariu.

Acvariu Evolution 1 Soft Black Aquatic Nature-
Detalii Tehnice:
- comutatoare on / off
- capac principal
- capac mic pentru hranire
- rezistor
- LED clar de luna
- reflector de aluminiu
- protectie din policarbon
- cleme pentru lampa
- 2 lampi evolux
- cadru superior
- sticla slefuita 5 mm http://www.animal-vet.ro/pesti/acvarii/acvariu-complet-aquatic-nature-evolution-1-de-37-litri_P52
- sistem bio-filtru
- teava de evacuare
- pompa reglabila 500 L/h
- cadru inferior cu baza de protectie
detalii de filtrare am scris la inceput,tipul acvariului si ce contine inclusiv lumina si filtrare,iar despre bustean l-am scos si l-am fiert aseara 4 ore,acum sta intr-o galeata ,nu mai sta la suprafata,iar dimineata nu avea nici urma de mucus pe el,iar de parametrii apei nu stiu nimic,inca nu am luat testere de masurare dar fac scimburi zilnice de 10%,posibil de acea inca se simt bine crevetii,iar apa este crystal,dimineata ereau calare pe pastilutele de spirulina
red crystal suporta ph intre 6.8 si 7,2 dar accepta si 7,6,7,8 ,iar ceilalti intre 7 si 8
nu am putut sa o las sa dispara de la sine,se lipeau crevetii de ea,deocamdata nu au murit decat 3 creveti in prima zi,cand i-am pus in acvariu erau deja in coma,in timpul transportului i-am avut pe scaunul din fata dreapta al masinii si la o frana mai puternica s-a rostogolit punga si a cazut pe jos,atunci m-am asteptat la o supa de creveti,dar cum v-am spus doar 3 erau in coma si au decedat mai tarziu.
in acvariu sau pe moss nu am asa ceva,doar pe bustean,care cred 98% ca este reb moor.
nu cred,apa este luata din alt acvariu ciclat cu vechime de doua luni,acolo au stat si crevetii doua zile si nu au avut nimic
pe bustean s-a depus ceva ca o panza,mucus,stie cineva ce este?,oricum l-am scos si este in oala la fiert

Forum Index » Profile for M.Mihai » Messages posted by M.Mihai
Go to: