daca m-ar ajuta cineva cu ceva moss,s-ar bucura crevetii mei,am foarte putin si ala praff,nu am gasit sa cumpar, caut Christmas Moss ,Singapore Moss,Erect moss
Salut,da toate echipamentele sunt incluse in acvariu mai putin nisipul,buturuga si binenteles crevetii ,acvariul este acesta:http://www.reef.ro/web/reef/detalii_produs/_pd_/produse_echipamente_acvaristica/acvarii_complete/Aquatic_Nature_Evolution
Salutare la toata LUMEA,dupa ce am cumparat tot ce trebuia si am reusit sa inmultesc crevetii,circa 200 buc,i-am vandut cu totul,adica acvariul si restul acareturilor ce am strans in 2 ani.Dupa o absenta de doi ani gripa a revenit si m-am hotarat sa ma dedic din nou acestor minunati creveti,asa ca am plecat la cumparaturi si am luat urmatoarele: Acvariu Evolution 1 Soft Black Aquatic Nature-
Detalii Tehnice:
- comutatoare on / off
- capac principal
- capac mic pentru hranire
- rezistor
- LED clar de luna
- reflector de aluminiu
- protectie din policarbon
- cleme pentru lampa
- 2 lampi evolux
- cadru superior
- sticla slefuita 5 mm
- sistem bio-filtru
- teava de evacuare
- pompa reglabila 500 L/h
- cadru inferior cu baza de protectie
+JBL Manado 5 L+ buturuga nu mai stiu numele++ 20 buc. red crystal+10 buc cardinali,de doua zile sunt in acvariu,3 red crystal au decedat din prima zi,posibil din cauza transportului.am sa revin curand cu cateva poze atunci cand vor incepe crevetii sa iasa la interval si se lasa fotografiati.O zi buna la toata lumea.