[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
viermi albi  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
cipic
Unripe member
[Avatar]

IP:

salut all am si eu 2 oscari cam la 35 40 cm tin mult la ei dar am observat azidimineata acavriul plin cu niste viermi albi mici problema e ca afecteaza si pestii dau din cap inoata rapid si se dau cu capul de geam si de pietre pina isi rup carnea dupa ei ce trebuie sa fac vreau sfaturi?[b]
M.Mihai
Senior member
[Avatar]

IP:

Sera Protazol 25 ml. Tratament pentru apa impotriva parazitilor externi. Solutie recomandata numai pentru acvariile de apa dulce. Se agita sticluta inainte de folosire. Doza: se adauga 1 ml Protazol pentru fiecare 20 litri de apa. Folositi capacelul din cutie pentru dozare. Important: opriti lampile UV in timpul tratamentului. Filtrele biologice pot ramane active dar se recomanda a fi curatate inainte de efectuarea tratamentului. Schimbati 80% din cantitatea de apa dupa 24 de ore

Sera Tremazol este o solutie gata de utilizare impotriva infectiilor cauzate de viermi paraziti lati la pesti. Medicamentul asigura succes terapeutic rapid si este tolerat bine de pesti. Semnele generale de infectie cu paraziti sunt atingerea de de obiectele decorative din acvariu, aripioare ranite, respiratie rapida, rezistenta la hranire si slabire, mobilitate redusa si inchiderea culorilor.
[Email] [MSN]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

In primul rind treci pe la sectiunea "Detalii despre noi". Apoi hai cu detalii complete despre acvariu.

Poze: smilie ... Poze cu plante
cipic
Unripe member
[Avatar]

IP:

eu am cumparat nedol dar acuma vad ca face si fecale albe si sta cam retras nu mananca .Sa cumpar si metronidazol?poate asa il readuc pe linia de plutire
stefanp
Moderator

IP:

Daca bagi antibiotice fara sa stii ce ai in acvariu, s-ar putea sa il aduci pe alta linie de plutire...aia de sta cu burta in sus.
Nu mai bine pui intai o poza cu viermii din acvariu? Asa sa isi poata da o parere in cunostinta de cauza, cei care stiu despre ce e vorba.

This message was edited 1 time. Last update was at 04/02/2012 13:13:41

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: