[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Salutari tardive!
Matematica, fizica, chimie.. plm, mi-ati stricat ziua
Bai nene, frumos, sa moara Brusli nemuritorul!

Mai ca ma mananca si pe mine in dos
Bre nea Mircea, ma faci sa ma simt prost.. eu ignor acvariul cu desavarsire, nu fac teste, nu-l gadil si cucu alge. Asa, de culoare, o pata ici, una colo..
Am facut unsubscribe la topic. Succes in continuare.
Stiu ca are o tona de lemne, dar nu stiu ce anume..
um02122 wrote:avand in vedere ca nu imi prepar singur apa, ci o cumpar de la magazin (ar trebui sa imi cumpar instalatie de osmoza, sa justific aparitia a inca doua butoaie in casa, cutii de sare, etc.).

Ce marca de sare folosesc negustorii care iti vand apa? Salinitate, etc..
adriancean wrote:Salutare! Imi puteti recomanda un site din Romania unde as putea gasi niste driftwood-uri frumoase? Si mai mari...Ce am gasit pana acum sunt la Aquariumprest!! Multumesc si duminica placuta..

Ia legatura cu userul hadul, aici pe forum.
georgemonda wrote:
NO3- 5

Si inainte de alge cat era?
Ia-ti un pistolar non-simbiotic, cum am avut eu in Salty. Isi poarta singur de grija si ii impusca pe nemernici de nu se vad
Pai na.. e destul de groasa
Multam de lamuriri
Am avut un AI Prime, ma rog.. doua la fel.
Usor de setat, intuitiv, face ce trebuie sa faca un controller (plus control de la distanta)
Boss, io am o intrebare. Si sunt convins ca mai multi acvaristi au aceeasi intrebare in cap, dar se sfiesc s-o puna, ca sa nu fie blamati.
Eu stau mai prost cu rusinea, asa ca intreb (referitor la produsul AIO de la RedSea):

se poate calcula o doza safe/minima, care sa mentina parametri apei constanti? In conditiile in care nici Mulea n-are timp sa stea toata ziua buna ziua cu testele pe langa acvariu.
Mai pe romaneste, o doza la ochi, ca sa fie bine adica sa nu fie rau.
Ce bre, imi pute gura?
Sa-ti trimit o poza cu mine, ca sa sperii raufacatorii?

image
Referitor la controllere pentru lampi, cel mai si cel mai si cel mai mi s-a parut a fi cel de la AI. E mirific si atat.
Sunt foarte curios cum e cel de la GHL Profilux, n-am avut niciodata ocazia sa-l butonez.
Ebay UK, dar cu pretul umflat si cu un transport pe masura: http://www.ebay.co.uk/itm/Northfin-Veggie-Formula-1-mm-1-Kg-Herbivore-Omnivore-Premium-Fish-Food-/122226055865?hash=item1c753d9ab9:g:LJgAAOSw-4BXb3rO
Era rautate pura din partea mea, nascuta din invidie
E, se gaseste loc daca e nevoie.. daca demolam gratarul ala

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: