| Message |
|
|
Chris e neschimbat
Salutari tardive!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Bre nea Mircea, ma faci sa ma simt prost.. eu ignor acvariul cu desavarsire, nu fac teste, nu-l gadil si cucu alge. Asa, de culoare, o pata ici, una colo..
|
 |
|
|
|
Am facut unsubscribe la topic. Succes in continuare.
|
 |
|
|
|
Stiu ca are o tona de lemne, dar nu stiu ce anume..
|
 |
|
|
um02122 wrote:avand in vedere ca nu imi prepar singur apa, ci o cumpar de la magazin (ar trebui sa imi cumpar instalatie de osmoza, sa justific aparitia a inca doua butoaie in casa, cutii de sare, etc.).
Ce marca de sare folosesc negustorii care iti vand apa? Salinitate, etc..
|
 |
|
|
adriancean wrote:Salutare! Imi puteti recomanda un site din Romania unde as putea gasi niste driftwood-uri frumoase? Si mai mari...Ce am gasit pana acum sunt la Aquariumprest!! Multumesc si duminica placuta..
Ia legatura cu userul hadul, aici pe forum.
|
 |
|
|
georgemonda wrote:
NO3- 5
Si inainte de alge cat era?
|
 |
|
|
Ia-ti un pistolar non-simbiotic, cum am avut eu in Salty. Isi poarta singur de grija si ii impusca pe nemernici de nu se vad
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Multam de lamuriri
|
 |
|
|
|
Am avut un AI Prime, ma rog.. doua la fel.
Usor de setat, intuitiv, face ce trebuie sa faca un controller (plus control de la distanta)
|
 |
|
|
|
Boss, io am o intrebare. Si sunt convins ca mai multi acvaristi au aceeasi intrebare in cap, dar se sfiesc s-o puna, ca sa nu fie blamati.
Eu stau mai prost cu rusinea, asa ca intreb (referitor la produsul AIO de la RedSea):
se poate calcula o doza safe/minima, care sa mentina parametri apei constanti? In conditiile in care nici Mulea n-are timp sa stea toata ziua buna ziua cu testele pe langa acvariu.
Mai pe romaneste, o doza la ochi, ca sa fie bine adica sa nu fie rau.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Sa-ti trimit o poza cu mine, ca sa sperii raufacatorii?

|
 |
|
|
|
Referitor la controllere pentru lampi, cel mai si cel mai si cel mai mi s-a parut a fi cel de la AI. E mirific si atat.
Sunt foarte curios cum e cel de la GHL Profilux, n-am avut niciodata ocazia sa-l butonez.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |