[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
In august, cand vin la tine, sa ma duci la magazinul tau minune sa-mi iau dracie din asta: http://www.tropic-marin.com/riff/all-for-reef/?lang=en
Ma uit la poza si mi-e frica
koala wrote:
Mijeste ashea ochisorii si inchipuie-ti bazinu' ala cu radacini si niste ciortani mari si frumosi... apa dulce, faci schimburile direct de la furtun... fara skimmer, fara pompe de valuri, fara aditii, fara plm.

Apa, paie si bataie!

Daca te prind cu poposcari, te reneg!

P.S. Bula se certa cu tac-su.
Buna: - te reneg!
Tac-so: - tereneg esti tu, boule!
koala wrote:
Plm, faci bazinu' vietii si arunci inauntru 5 pesti mici... n-o sa inteleg niciodata.

+1
SMF! Sa nu mai radeti de mine ca sunt puturos, sau ceva.. ca stiu eu ce stiu.
Alaltaieri am curatat una din pompele de valuri. Cred ca pentru ultima data De atunci ma chinui sa-i regasesc vechea pozitie, indiferent cum o pozitionez imi face muci nisipul si vad ce frumoasa e sticla de pe fundul bazinului.
Tu-i ceapa ma-sii de pompa! De ce m-o fi mancat s-o curat?
Sa-ti traiasca printesa!
Silviu Man wrote: Daaaaa !

Acum, serios vorbind. Nu ma prea pricep dar de ce ar fi nevoie sa faci sa mearga sistemul de care vorbea colegul?
E nevoie de un anumit tip de telefon, camera, webcam, ... Repet, nu sunt priceput in electronica, dar care ar fi cerintele?

Nu stiu care coleg si ce spunea, dar.. in principiu, merge cu orice camera ip-analog/telefon cu android/webcam. Si musai sa ai ip fix sau dynamic dns.
E un topic deschis la carciuma pe tema asta, "samsung s4"
Silviu, pai o sa-mi tai doo dejta si le las in acvariu, sa le privesti cum se invart in bataia pompei, in forma de V

Antecume - sa-ti traiasca si tie fata, multumesc!
De unde atatea camere.. m-am rahatit pe mine o luna sa produc un telefon care sa si functioneze
Mai precis:

image

image
Ai loc suficient, sefule. Cumpara sau fura de la vecini un ghiveci de flori, din plastic, negru sau maro. Cauta unul care sa-ti ajunga de la pietre pana sus la plexiglas. il mai gauresti pe ici pe colo, ii pui o sursa de apa si ai rezolvat problema. In plus, nici lumina nu se mai duce aiurea in sump
In ce sens nu merge??
Da bre, o sa fac cumva sa ma vad cu nenea Dragos si sa-ti iau piatra vie
Multumesc
Da ma, ca io nu stiu cu ce ganduri am fost la usa aia

Imi seamana, nu-mi seamana.. sunt la mine in ograda si asta e
Multumesc, domnilor.

Cu papagalul sa mai astepte, acum a fost acceptata cu bursa full la universitatea Richmond. Dupa aia, mai vedem..

Revenim la oile noastre: consider testul cu camera reusit, acum am oprit jucaria. Voi continua in topicul de la Carciuma.

Cauta o lampa cu clips si cu abajur de tip "clopot", sa dirijezi lumina unde trebuie.
Sarutmana mult. Maine face 19 ani, mai e un pic si ma trezesc ca-mi aduce un papagal la usa
Si io am imbatranit, am dus-o pe fi-mea la bal

image
image
image
Ca un om mare le stii pe toate
Ubuntu Mate e cool

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: