[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Deci 100% nu e chiele de coral mort. M-am uitat mai cu atentie si am gasit o piatra cheala, fara corali, plina de "pasla".
Sper ca peste o luna sa nu gasesc tot acvariul acoperit cu mizeria aia..
Mama ma-sii.. mai lasam sa evolueze o luna si vedem ce se intampla, poate ne dumirim ce-i minunea
Nu stiu daca m-am facut bine inteles. Paly e dedesubt, acoperit de pasla aia. Am rupt-o nitel si "floarea" de paly ce era dedesubt s-a deschis dupa ceva timp.
Posibil sa ai dreptate si multumesc pentru raspuns, dar asa cum vad eu, pielea aia nu vine de dedesubt ci creste peste, se intinde pe zi ce trece mai mult
Asa, ghivol stalinist

Eu am tremurat o luna pe langa hepatus, sa ma milogesc de el sa-i treaca bubele. Acum il doare la bascheti, ca pe koala
Intrebare pentru barosanii care stie si se pricepe:

am o colonie de Palythoa, de care sincer mi-e un pic frica
S-a intins pe unde a vrut si pe unde a vrut, eu n-am deranjat-o. E, la ultima curatenie, am observat ca peste colonie s-a asternut un strat consistent de jeg. Am vrut sa aspir jegul si am constatat ca nu e jeg, e ceva dens, compact, exact ca o pasla.
Oare ce sa fie? Ceva burete sau alta minune? Paly daca se simte sufocat nu incepe sa verse veninul?

Am incercat sa pozez chestia aia, dar na.. eu si pozele, broasca si drujba.

image

image

P.S. culoarea alienului nu e ca in poza, ci de un alb murdar.

Ce facusi bre, ai dat drumul la sifoane?
Revenind

Ti-am recomandat sa nu stresezi pestii. Si sa nu faci miscari BRUSTE pe langa acvariu, nu sa te muti afara si sa nu mai circuli pe langa ei.
Si pestii mei se strang la geam cand ma vad, in coltul unde s-au obisnuit sa primeasca de mancare, dar cand fac miscari bruste sau neasteptate (de exemplu, cand lucrez pe jos la sump si ma ridic brusc, ii vad cum intra in pamant instant).
Deci, chiar daca pestii stiu ca eu sunt fraieru' care ii hraneste, se streseaza cand considera ca pot prezenta un potential pericol. La fel si cand curat geamurile, ii vand cum se scapa in pampersi de frica.
E normal sa avem acvariile la vedere si nu in beci la intuneric. Ti-am dat un sfat non-stiintific, dar bazat pe experienta avuta. Daca vrei il urmezi, daca nu, nu, mi-e perfect perpendicular.

Ahhh, yoobi
Bine ca e batran si m-a sarit cu lista
Stai in aia lu' Stalin
Moduleaza-te si tu mai gratios cand treci pe langa acvariu
Silviu Man wrote:Am impresia ca iti faci prea multe probleme si acest esec te-a cam marcat! Nu esti nici prima nici ultima care va avea astfel de experiente.

+1
Cat timp au mici urme de ich, evita sa-i stresezi. Deci nu-ti mai baga labele in acvariu, nu te mai apuca de curatat geamuri, nu face miscari bruste pe langa acvariu, nu adauga pesti noi. Eu asa am facut si am un hepatus curat si frumos, numai bun de pus pe coperta.

Pai acorda chiar tu un punct in plus sau in minus. Jungla e frumoasa, e si preferata mea, dar.. La un moment dat trebuie sa incepi sa adaugi co2/carbon lichid, fertilizanti, lumina corespunzatoare, deci mai apar niste cheltuieli si ceva timp pierdut cu ras, tuns si frezat.
Asa ca fa din start alegerea care ti se potriveste

Vezi ca de la 6 ani in sus devine obscen
Incredibil cat seamana cu dottyback.. si n-au nimic in comun.

Sa nu ma inviti pe la tine, ca-ti ciordesc sarcophytonu, Ardiles scrie pe mine
1 - misto galeata!

2 - stf, ca ti-am vazut vulpinusul si mi-am adus aminte de necazuri. esti urat si gras!

3 - n-ai invatat nimic.. intrebarile se pun insotite de poze cu don'soare goale
Eu am desjardini, dar nu bag mana ca nu e veliferum. Idem si la Adivb
Faye wrote:Koala, il facem si gay, daca e necesar, ofer si un CD cu Fuego Te bagi?

Daca era gay ti-l lua koala
Tot am zis ca o sa te frec la icre cu niste probleme.. o sa-mi fac timp in perioada urmatoare sa te cicalesc. Dau un vin cu prima ocazie

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: