[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Andrei, am gasit pozele de la Sebi (@Nimeni), cu lampa pe care a facut-o un finlandez de-al lui.
Poate te inspira

image image

image image

image image

image image
CatalinBarbu wrote:Eu as scoate Naso-ul

Eu as scoate si Vulpinusul
georgemonda wrote:Mai e tratamentul cu tuicomicina, da ala da dureri de cap

Bai, potoliti-va cu vorbele astea, maine-poimaine o sa va aud ca bautura si tigarile fac rau. Ce naiba..
In satul Muscel, de unde erau bunicii, din mosi stramosi s-au plantat doar pruni. Oamenii mai aveau in gospodarie si cate un cires, un mar, un cais, un nuc, un par, una-alta, dar livezile erau doar de prun. Iar tuica se facea exclusiv din pruna curata, nu exista tescovina.
Sanchi, nu iei nimic la raceala, de parca eu n-am avut bunicii la Muscel si nu stiu ce tuicomicina se face acolo
Frumoasa jucaria Doamne ajuta si fara evenimente!
Nu-ti face griji, sunt casatoriti..
Doamne ajuta!
Io am crezut ca esti suparat pe mine, ca nici pe whatsapp nu prea m-ai onorat..
Lasa ca trece, s-o stapaneasca sanatoasa! Ce masinuta ai luat?
E, pisicile pot da toxoplasmoza, papagalii pot da psitacoza, mancatul de pe jos poate duce la cine stie ce, etc.
Dar astea se intampla de la caz la caz, nu e o regula.
La fel se intampla si cu oamenii. In trecut, cand eram copil, nu aveam noi fengsui-uri din astea. Scapa bomboana pe jos? O luam, o frecam nitel de tricou si o bagam in bot. Ocazional mai bagam pamant in gura, furnici, dracu stie
Cand ploua si se faceau balti, eram toti copiii cu picioarele goale prin balta, iarna eram in zapada pana in gat, vara furam fructe necoapte din copac si bagam in noi, etc, etc..

Daca tii copilul infofolit, ferit de mizerii si de toate cele, o sa ajunga sa fie vesnic bolnavicios.
Eu racesc o data pe an si imi trece in 3 zile, cu cateva pliculete de Theraflu. Colegul ION, crescut in puf steril si pe sub fusta maica-sii, raceste din 2 in 2 luni.
Io n-am zis asa ceva, sa se consemneze asta
Imediat ce koala o sa aiba pui de la oscari. Rechne nach
Deci ramane asa cum e. Piatra aia e cat Germania reunita, exclus sa o scot..
Si bucata cu paly cum o rezolv?
Si ce-i fac, il las in pace sau incerc sa-l extermin?
Ne iarta mosneagul, stie ca-l iubim
Ce se intampla cand trei oscari stau lipiti, in grup de trei? Cel din mijloc e sarbatoritul.
Oscarii lui koala nu folosesc Windows, ci doar DOS.
Cum se mai numesc oscarii lui koala? Analisti.
Cum se numesc puii oscarilor lui koala? Baieti de baieti

georgemonda wrote:......si ce mai fac baietii de la pagina 69?????

Pai, cam ce fac si oscarii ursuletului image

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: