[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Faina jucaria. O pun la grinda la cabana, ca mai am, da nu asa mic ....binenteles ca n-am lucrat niciodata cu asa ceva.

Nu vrea mesterul sa mi-o dea, m-am tot rugat de el. O tine de bibelou, o are cadou de la un refugiat, sculptor de meserie.
Sorry pisi mic..
Gabi C wrote:PS faina rau locatia din delta.

Roaga-l sa-ti arate cum l-au ciupit tantarii in delta

De fapt, nu-l ruga, mergi pe mana mea
Ah da.. maxim. Maxim am spus! (un admin sa stearga postul de mai sus, ca cine stie cine vede )
Pai facem.. un dotty = 100 lei, un achilles 1300 lei. Pai nu?
Hai siktir.. nici ca mai zic ceva de acum.
N-am calcat eu in balega, ci colegul ION. Si asta imediat dupa ce ne-am scaldat in raul Mallnitzer
Nu te lua de dotty, ca al meu e cuminte. In plus, l-am luat cu ochii inchisi, pentru culori, a fost o exceptie
Da, pa naiba..

Acum 9 ani de zile ma bucuram ca un copil, de peisaje, de casute, de animale, de verdeata, de draci si laci.
Acum, ma uit in dreapta si vad locul unde am carat rigips si saci cu material, in stanga vad locul unde am carat piatra, in spate vad schela de pe care am cazut.. si tot asa
Ati ras voi de mine, dar eu mi-am ales pestii conform indicatiilor simple de aici: https://reefapp.net/en/lex
Si asta e satul care are onoarea deosebita sa ma gazduiasca

Clip #2 taranoaia:

Nici io nu te-am uitat ba, dragostea mea rurala

Iaca, aseara mi-am adus aminte de tine, daca-l conving pe om sa mi-o dea mie, ti-o fac cado

image
Multumesc ca nu m-ai uitat, sar'na domnisoara, io ma multumesc cu un pic de slana si ceapa.

Tu-i mama ei de sambata, ca nu se mai termina.. acum am venit de la lucru (e ora 9 aici, respectiv 10 la noi acasa). Plm.. daca stiam asta in liceu, ma puneam cu burta pe carte

Prin preumblarile mele de azi, am pozat niste lame Gilette:

image image

image image

Am filmat 3 "orase" de aici, de la taranoaia (al doilea si al treilea clip cand o sa-mi mearga netul cat de cat, acum abia se taraie):

Si o filmare aiurea, de pe strasse, ca sa vedeti in ce poluare si mizerie ma zbat..

Mai gresesc si ei
In Haustria, pe stanga
Jawohl, mein fuhrer, in Kurlanda ma aflu

image
Frumos!
N-am prea revenit, Herr Direktor. Stau un pic pe net si beau o bere ca sa uit cat am muncit azi si cat am de munca maine..
Cred ca endleri, poecilia wingei
Ma uit la draci de amiaza.. acum 15 minute am venit de la munca, nu-mi mai trebuie nici meci, nici slujbe, nici nimic.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: