[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Ia de te odihneste bre, ca ti-o fi fost tare greu
Silviu Man wrote:
Se numeste carotida!

Alea e superstitii bre, io n-am asa ceva
Azi ma simt ca un Rambou, plm.. barbatii adevarati nu-si fac manichiura cu forfecute si nu se barbieresc cu Gilette. Folosesc un mic briceag!

image

image
Ieri si azi, printre picaturi, mi-am facut de cap, m-am jucat de-a George Monda

S-a invrednicit mesterul de la atelier si m-a lasat sa ma joc cu niste lambriu dat deoparte, pentru gratar (rupt, gaurit, "elice"). Plm, am tras de el si am facut un dulapior pentru baie, sa am si eu unde sa-mi tin catrafusele, ca nici sa ma c...c ca oamenii nu puteam, ca erau toate flacoanele pe jos. Nu e lucrare profi cum face bistriteanul, dar io sunt fericit ca am spatiu de depozitare

image image

image image

image image

image
Bafta cu urmatorul!
Ia un multimetru si masoara, vezi cum iti da continuitate pe fire.

Am vazut topicul prea tarziu, eu folosesc asa ceva: http://adelectrocom.ro/product_info.php/products_id/61328
Combinat cu un simplu releu, isi face treaba asa cum trebuie.
Multumesc, Gabi!

Uite aici am niste poze cu camera, in timpul renovarii. Ca sa vezi ce cancer era acolo

https://www.groapacustiri.ro/dupa-fapta-si-rasplata-cu-condimente-suedeze/
Ultima, eu, Brusli..

Si o caterinca de pe vremea cand Bendeac era la moda si ION inca imi dadea scule la mana si nu era fata de la callcenter..

Si daca tot am logoree, de la minutul 2:28 la 2:41 imi puteti vedea munca, la televiziunea austriaca

Acum realizez ca sunt 3 ani de cand n-am mai fost in parcul national. Daca e frumos duminica, ies la plimbare si mai trag cateva poze.
Oricum, parerea mea e ca Parcul National Cheile Nerei se pisa pe Nationalpark Hohe Tauer.. doar ca noi nu stim sa ne promovam valorile.

Poze de acum 3 ani, din parcul austriecilor:

Nu v-am zis. Exista aici, la 20 km de unde ma aflu, o plantatie de capsuni.
Vine lumea, se pune pe cules (fara sa bage la burdihan) si la iesire exista un cantar si o cutie de carton. Fiecare isi cantareste si lasa la cutie contravaloarea capsunilor. Fara paznici, fara plm... Am filmat din mers, dar mi-am propus sa fiu capsunar in zilele ce urmeaza si poate documentez mai bine situatia.

P.S. peste drum, aceeasi poveste, dar cu flori.

Bag pl... as vrea sa fiu pictor, sa fac un tablou despre depresie. Ma multumesc cu o poza

image
Ca-n armata, a?

Am incercat sa filmez de la geam cum ploua, dar nu se vede neam..

Hai noroc, sa traiti! Ca e ultima sticla

image

Primeste-o Doamne si pe asta!
Ete, sa mi-o vezi in ciorba, na

(geroge adica, sa nu se inteleaga gresit)
Nu Celentano.. Ardiles, ca am obiceiul sa fiu strangator

Nu zugravesc nimic ma, fac sisteme de irigatii, ceva instalatii pentru calorifere si electrica (iluminat periferal)

Plm, acum am venit de la munca, e 8 jumate la mine in occident si 9 juma' la voi in Pantelimon si in Cioacele de Bistrita
Si asta e de bine, am venit mai devreme ca a inceput o ploaie torentiala, cu tunete si fulgere (cand e sf Ilie?)

De bosumflat ma bosumflu doar pe moment, cand ma compara lumea cu retardati si neterminati gen ION, d-astia 3 la metru, doi la leu, care nici l@b@ nu-s in stare sa si-o faca fara sa vada tutorial pe youtube, daramite sa mai stie si o meserie. Dar imi trece repede, plm

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: