[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Ai de plm... mi-e frica sa ma gandesc ce s-o fi intamplat la mine in mini-refugiu...
Io nu te vad, ca m-am cinstit cu bajetii, dar te cred pe cuvant

edit: scuze, dar n-am mai servit nimic de multa vreme si sunt extaziat acum
Pentru dizolvare CO2 presupun.

Am facut si eu la vremea mea, a fost cel mai smecher reactor de codoi. Am incercat cu burete, cu pampon din ala pentru dus.. frectie! Se colmateaza de le ia dracu.
Pana la urma am avut succes maxim cu bioballs, varianta mini (intra mai multe si mai indesate).
Esti mandatar bre? Daca ma momesti cu un Johnny Walker blue label, vin eu sa slugaresc pe la acvarii

Bine ai revenit
Frumosi, mai ca-ti vine sa-i papi

Nota 10 pentru poze, nota 10 pentru bazin

Sunt 12 grade, e frig de mi-a inghetat pasarica, satul e pustiu si colac peste pupaza, ploua neintrerupt de la pranz

Dezolant, plm..

Sa ai spor
Pegas decorat cu flori, frumos!

Iaca si frumoasa noastra, cu cei 9 debretini

P.S. am filmat intentionat invers, sa vad daca apare unchiasu' cu poza aia

Unchiu Pave a gasit bunatati. Ce daca s-a pisat vulpea si bursucul pe ele, au fost bune

image image
Lasa-ma bre, ca se impute treaba.. am dat de fundul sacului cu tigari, am imbulinat-o.. e 5 euro pachetul la jaguarii astia
Eu nu beau, naspetule.

Curand avem oaspeti la vecinul Puscas: http://www.digi24.ro/regional/digi24-oradea/fotbal-luceafarul-primul-antrenament-oficial-sub-comanda-lui-cornel-talnar-750314

Poate ne lipim si noi, muncitorii bulgari, de o partida de fotbal
Din pacate nu pot sa ma uit la filme 3d, ma ia ameteala si mi se face rau. Hodorog
Super
Ai avut ceva de tras.. De data asta apari pe generic?

P.S. sa nu-mi spui ce a fumat Optimus, ca vreau sa vad filmul
Sunt 300 de km de la tine pana "la mine". Daca te sui in masina si ii dai talpa, in 2 ore esti aici

Duminica (daca nu toarna cu galeata, ca duminica trecuta) ma duc in parc (Nationalpark Hohe Tauern) ca n-am mai fost din 2014 si trag niste pozici cu telefonul.
Ca sa nu credeti ca am murit, va mai ofer niste poze de la taranoaia din deal:

image image

image image

image image

image image

image

Pour les connaisseurs:

image image

Daca va mai aduceti aminte, prin iarna va povesteam ca renovez un fost cotet de gaini. Acum am avut ocazia sa-l vad mobilat, asa ca am tras cateva poze (chiar a fost cotet de gaini, are o suprafata totala de 18 m2)

image image

image image

image image

image image

image image

image image

image image

image image

image image

image image

image image

image image

image image

La fel pateam si eu cand forjam lampa prea tare.

Nu stiu daca are vreo legatura cu subiectul, dar sa ramana scris. Meniu pentru accesarea unor setari "speciale":

sus - stanga - jos - dreapta - sus - dreapta - jos - stanga - centru

Un quick test pentru coolere si canale: se tin apasate simultan cele 3 butoane stanga - centru - dreapta pana intra in modul "demo".

Gabi C wrote:Am 27-28 grade in apa

Sa-mi arate si mie cineva unde e apa aia
Nu poci bre s-o fur, nu-mi sade in caracter

Holzsuruburi, da.. nu mai confunda treaba mea de amator cu ce faci matale la atelier, e alta mancare de pejte
Of.. batranete, haine crete

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: