[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alex.B
Forum Index » Profile for Alex.B » Messages posted by Alex.B
Nu e vorba ca vreau sa fac reclama, nu am procente din vanzarea produselor reef. Insa nu am sa ezit niciodata sa recomand magazinul Reef in defavoarea altora din urmatoarele motive obiective: produse de calitate, oamenii excelenti, si o relatie client-vanzator pe care eu nu am vazut o in nicio alta parte. Cat despre partea financiara stiu prea bine, d'asta am zis mai intai sa urmaresti pe la vanzari.. Cat despre pretul unuia nou sa stii ca sunt scumpe reductoarele indiferent de firma. Cel de la Aquamedic zic eu ca e foarte bun in ceea ce priveste raportul pret/calitate.
Am modificat un pic acvariul. Am pus in fata nisipi decorativ ADA Sarawak sand. cum am fost singurul nebun ce l-a cumparat trebuia sa fac si ceva cu el, nu?
Ca prima impresie imi place foarte mult cum arata, imi lumineaza mai mult acvariul, si mi place contrastul intre verdele plantelor si culoare "calda" , bej a nisipului.

image
image
Ti am zis eu ca trebuie sa gasesti si in Calarasi. Sa fi atent sa ti cantareasca Co2 sa nu ti bage prea mult in butelie. Daca iti baga mult mai mult declanseaza dupa supapa de presiune. Referitor la reductor urmareste vanzarile poate gasesti unul ieftin. Sau un reductor misto gasesti la Reef de la Aquamedic pe la aproape 4 mil.
Nu iti rezista nici capacul nici recipientul.
Felicitari, asteptam acum acvariul amenajat
Ba cred ca merge, dar ce rost are, cand muschi gasesti in orice padure. E suficient sa il uzi zilnic si sa nu stea sub soare direct. Poti face ceva si cu lemn si cu piatra, si in ghiveci mai mare, orice iti trece prin cap.
Este muschi, luat din gradina de la tara de pe buturugile de vie. Sunt doua tipuri de muschi, unu mai mare un fel de "tennelus" si unu mic un fel de "hc". Adica unu creste mai mare altu mai mic si are frunzulitele mai micute. Nu stiu cum se numesc, insa il tin ferit de soare si il ud in fiecare zi, si ii mai pun ceva fertilizare slabuta.
Dupa ce am inceput sa lucrez la proiectul initiat de acvariu.ro si reef.ro, iata ca s-a si finalizat. Avem si noi aquajournal.ro, un site extrem de interesant si valoros dpdv al informatiilor si unde mai pui ca e coolt rau (coolt is a trademark). Am inceput sa vad cu altii ochi acvaristica si un pic am intrat in fenomenul ce este intitulat Nature Aquarium. De ce fenomen? Pai e foarte simplu, milioane de fani in toata lumea, simpozioane, conferinte, workshop-uri, o multime de acvarii, rezultate la concursurile internationale dar cred eu mai presus de toate, un mod de viata. Si cand vine vorba de mod de viata, asiaticii astia traiesc un pic altfel decat noi, au traditie, insa mai presus de toate stiu sa aprecieze natura. Chiar acum cateva zile radeam cu Gg si ne minunam de news letterul ce l -a primit. in niigata a fost nu stiu ce fenomen astrologic si oamenii au iesit din casa sa se bucure si sa priveasca la cer. Desi avem o civilizatie diferita, desi ne desparte cam juma' de glob avem un lucru in comun: pasiunea pentru natura, pasiunea pentru frumos, rabdare, si poate noi un drum mai lung decat al lor.
Pentru ca Japonia e unde e, iar eu sunt in Romania, si pentru ca momentan un workshop la ADA e pentru mine doar un vis, am decis sa aduc Japonia la mine acasa, nu stiu cat de bine am reusit, insa cum mai am pana sa adun toate plantele necesare noului acvariu si pentru ca buturugile mai au de stat in apa, rezultatul este asta:

Se ia un ghiveci pentru bonsai, se adauga AquaSoil Amazonia, se pun ceva pietre, muschi si gata.
image
image
image
image
Vreau sa spun ca aceste radacini sunt ca un drog...de ce? de fiecare data cand ma duc la Reef mai plec cu cate una. Gg poate sa confirme. Cred ca toate radacinile mai mici sunt la mine. Daca as fi avut un acvariu mai mare cu siguranta ca Gg nu ar mai fi avut radacini.
Cumpar urmatoarele plante:
Microsorium Narrow
Rotala sp Green
Bolbitis
Anubias nana petite, bonsai sau mini (orice varianta indifernt de cum s o numi numai mica sa fie,.pt nano)

Astept ofertele voastre pe pm!
Am citit cu GG de ne dureau ochii, insa nu am putut face pauza. bravos! Sa inteleg ca tricoul cu Dupla va fi inlocuit de cel cu ADA
S-a dat, se poate inchide.
incepe sa prinda forma., imi place, o sa fie ceva deosebit!
Atunci o sa corectez si eu din layout. E ok?
Rezervat pt moment @ Popey.
Vand butelie reincabila 500g, cu verificare pana in 2017. Pret 100 ron!
cibserg wrote:Ce te invidiez ca stai asa aproape ! Sper ca nu ai cumparat toate lemnele ! Poate mai gasesc si eu ceva sambata
Ce fel de lemn este? Moor root?
Dap, este moor root! sunt super super, si mai mari si mai mici, pacat ca nu sunt prea multe, insa cred ca o sa mai aduca GG daca au astea succes.
Astazi mi am ridicat produsele primite de la REEF, dupa cum urmeaza

Acvariu Cocoon 7 de la Aquatic Nature
Aqua Soil Malaya
Power Sand Special S
Brighty K
Step 1
Special Lights
ECA
Iron Bottom

image
image
image

Driftwood-ul este tot ADA, gasiti super piese la Reef.
Multumesc inca odata pentru produse, se pare ca la mine iepurasu a venit mai devreme!
egzact ce mai facem si noi?
Nu e vorba ca nu sunt de calitate, insa au cateva neajunsuri. Filtru cu care vine este mult prea mic pentru acvariul ala. Nu iti ofera un volum mare filtrant, fiind vorba de filtru intern.Deci iti trebuie un filtru extern care pentru volumul ala costa cam cat acvariul. iluminarea e deficienta, trebuie sa mai bricolezi tu, sa modifici capacul pentru a pune inca 2 neoane. Deci iti mai trebuie inca un droser, socluri, cablaj, tuburile. Deci uite cum deja pretul acvariului, daca vrei ceva ok a crescut considerabil. Am lucrat cu acvariile de la Aquatic Nature, Cocoon, i am facut cadou prietenei mele unu in care are un betta. Avantaje: lumina este corespunzatoare volumului, filtru la fel, este si foarte aspectuos. Si e si la reducere acum deci e la un pret decent. Singura chestie e ca trebuie sa ii iei un incalzitor daca temperatura din camera e mai mica de 25 de grade.

Forum Index » Profile for Alex.B » Messages posted by Alex.B
Go to: