[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu

Am dormit aproape 17 ore, neintors
Acum invat sa ma reobisnuiesc cu greul: birou, frecat menta, aer conditionat, cafeluta. Si n-as putea spune ca mi-e dor de bocancii cu bot de otel, nici de hainele de lucru. Cred ca ma descurc si imbracat lejer, de vara

Vremea in schimb.. o regret. Acolo au fost 21 de grade, in cea mai calduroasa zi, aici ma frige pe gat cand respir

Acvariul (spre surprinderea mea) e ok. Fara decese, pestii au mai crescut (in special ocelaris-ul fekete si Dory). Si asta in conditiile in care n-au mai vazut de mult hrana congelata, au fost hraniti cu fulgi de la Ocean Nutrition (spirulina, garlic, proteine)
Geamurile sunt cam murdare, dar nu grav, o pompa de valuri s-a umplut de coralina, pe nisip am niste pete de alge verzi. In sump, skimmerul e degeaba si cred ca-l voi desfiinta (a scos un deget de mizerie in 2 luni..), refugium-ul a dat pe afara de alge - si n-am reusit ieri sa-mi dau seama de ce sunt albe la suprafata, au putrezit sau au facut un soi de radacini?

Intrebare - daca renunt la skimmer, ce alta varianta am pentru oxigenarea apei?
Inca 4 ore si scap de Kurlanda
Nu pot pleca fara melodia ce-mi poarta noroc

UNU! 1, in plm, la noapte plec catre Treviso si de acolo ma mai opresc la Otopenis
Crezi ca am vreo placere sadica sa stau la mama naibii si sa fiu sluga?
Matzet!
Ieri am fost cu un coleg la o lucrare in Bad Bleiberg, la vreo 100 si ceva de km distanta. Stiam ca pe autostrada va fi stau, ca se duce lumea buluc catre lac, asa ca am luat-o pe drumul secundar.
Ghinion, la un moment dat se circula pe un fir, ca se lucra la un pod. Semaforul portabil era infernal, dadea verde la maxim 3 masini apoi se punea pe rosu.
Plm, 1 km = o ora. Dar toata lumea astepta rabdatoare, fara claxoane, fara mame, fara injuraturi. Singurul care a fortat intrarea a fost un individ cu o dubita alba, cu numere de Spittal. Si nu prea am dubii referitoare la nationalitatea lui minoritara, datorita manelelor care se auzeau din masina. Oricum a supt-o, ca n-a putut trece
In momentul ala as fi aplicat bucuros metoda Koala, mi-am dorit din tot sufletul sa stau cu genunchiul pe gatul individului..

Gabi, asta e, maestre. Poate data viitoare
Silviu Man wrote:

Si ... ce pui la cale? Parca am vazut/auzit niste chestii ...

Silviu, in primul rand, pun la cale sa am program de la 8 la 15. Si sa stau ca un parazit la birou. Si sa am sambata si duminica libere. Si sa zmotocesc matzetul
Cu restul.. noi sa fim sanatosi

Gabita, ne vedem si noi sau esti pe picior de plecare? O punem de-o fecioreasca in Bucuresti?
Nu cred ca intereseaza pe nimeni, dar n-am cui ma lauda
Saptamana viitoare ma intorc acasa smilie
era o gluma amara si obosita, n-o lua ca pe o frustrare.. am muncit pana acum o ora, am zis ca.. plm, nu mai conteaza
baibaiatule, io stau in zona selecta, Colentina City
La 2 blocuri de mine e stadionul de Liga 1 JUVENTUS (Juventus Colentina, dar sa nu ne cramponam de amanunte)
ocean wrote:Mie mi se pare cam marisoara pentru nevastuica, si dupa cum tine urechile poate in jder mai mic

as merge pe varianta Christian Dihor
Si n-a lucrat singura, o nevastuica i-a tinut de sase

Sper ca ti-a mers la inima si te-ai gandit la mine cand ai baut din licoarea aia

Intre timp, am prins hoata care rascolea gunoiul si umplea curtea de mizerii

Ca tot a venit vorba, s-au cam strans ceva poze..

la ora asta nu-mi pot imafgina decat ca-mi zambeste faianta si ca aeroterma e a naibii de sexy
recomand din toata inima shiraz-ul australian
nu ie loc boierule, cand zci spatiu restrans chiar e restrans
bre, am vazut clipul, nota 40++++

regret ca n-am fost la evenientul hornbach sa te cunosc personal
sefule, de cand te tot amenint.. cand mma voi intoarce acasa am sa te pisez la cap sa ma inveit cum fac o gradina nano (fara acvariu) intr-un spatiu restrans.
plm, poate am si eu noroc sa fac ceva frumos
ma puncte puncte fut in occident, vreau acasa

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: