Message |
|
acvariu nu a fost folosit doar l-am umplut si a stat 1 saptamana
|
 |
|
acvariu 350L cu fata panoramica intarituri jos si sus 100 euro pret fix 0742037122
|
 |
|
Este frumos acvariul cu toate ca este putin inalt
|
 |
|
buna ziua daca aveti Frontosa de vanzare s-au daca va scoate cineva pui sunt interesat merci
|
 |
|
mersi pentru apreciere am an pla un acvariu mai mare si osa-i mut sant foarte constient ca sunt multi
|
 |
|
am revenit dupa o scurta pauza din iunie dar va anunt ca africanii mei au crescut,cred eu ca destul de mult
cu toate ca nu i-am separat nr lor sunt tot 60 din pacate numa in 300L  dar le dau tot ce le trebe am reusit ciclez acvariu antrun final dupa 3 sapt pestii au cam 6-8 cm,din Iunie ar fi trebuit sa fie mai mari?
|
 |
|
cmpar mascul cumpar Protomelas Taeniolatus “boadzulu”
|
 |
|
ok mersi ma apuc sa pregatesc celalalt acvariu si dupa acea ai selectez.
|
 |
|
mersi ptr sfaturi atunci voi scoate din pesti, dar sa ami spui te rog c-am cat sa scot am asa; Cyrtocara Moori(delfin), aulonocara rubin rouj, melanochromis cipokae, pseudotropheus zebra ob, protomelas,labidochromis caeruleus, pseudotropheus elongatus,labeodotropheus, trewavasae chilumba red, melanochromis maingano, melanochromis johanni, mailandia esthere 5 din fiecare PH este bun. mersi mult.
|
 |
|
Deci am finalizat ansfarsit primul acvariu,este pregatit ptr 60 de pui malawicichlids,marimea lui este de;L.115cm,l.50cm,h50cm.am 3filtre interioare dar din pacate nu prea fac fata apa se limpezeste foarte greu functioneaza de 1 luna este populat cu 60 de cichlide de 2-3-4cm,cred ca o sa mai bag un burete,daca nici asa un filtru exterior,sunt 3 neone 2aqua-glo si un pover-glo toate 40w,astept sfaturi s-au pareri daca ceva nu e ok mersi.  ,dupa 1 luna am scos toate filtrele interne si am pus un filtru exterior SACEM 1000 filtreaza 1000L pe ora dar din pacate apa nu este 100% clara este posibil sa afecteze lumina de exterior este pozitionat la 2m de geam VA ROG SA MA AJUTATI nu stiu ce sa mai fac, ce sa mai bag ?s-au ce sa mai scot :-) :veselfire: :veselfire: :veselfire: din pesti nu vreau sa scot deocamdata,astept pareri si sfaturi mersi.
|
 |
|
daca pun si un filtru uv ? ajuta cu ceva?
|
 |
|
mersi pentru ajutor pesti vor fi rariti cand va fi gata anca un acvariu
|
 |
|
Deci am finalizat ansfarsit primul acvariu,este pregatit ptr malawicichlids,marimea lui este de;L.115cm,l.50cm,h50cm.am 3filtre interioare dar din pacate nu prea fac fata apa se limpezeste foarte greu functioneaza de 1 luna este populat cu 60 de cichlide de 2-3-4cm,cred ca o sa mai bag un burete,daca nici asa un filtru exterior,sunt 3 neone 2aqua-glo si un pover-glo toate 40w,astept sfaturi s-au pareri daca ceva nu e ok mersi. 
|
 |
|
Va rog sa ma ajutati,cum as putea cel mai simplu sa descarc niste poze.
|
 |
|
mersi mult,si de cate ori pe saptamana sa le dau artemia?
|
 |
|
va rog sa ma ajutati, ce temperatura sa folosesc la pui de malawi.
|
 |
|
cumpar Botia macracantha si Ghibiteps
|
 |
|