[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tines
Forum Index » Profile for tines » Messages posted by tines
acvariu nu a fost folosit doar l-am umplut si a stat 1 saptamana
acvariu 350L cu fata panoramica intarituri jos si sus 100 euro pret fix 0742037122
Este frumos acvariul cu toate ca este putin inalt
buna ziua daca aveti Frontosa de vanzare s-au daca va scoate cineva pui sunt interesat merci
mersi pentru apreciere am an pla un acvariu mai mare si osa-i mut sant foarte constient ca sunt multi
am revenit dupa o scurta pauza din iunie dar va anunt ca africanii mei au crescut,cred eu ca destul de mult
cu toate ca nu i-am separat nr lor sunt tot 60 din pacate numa in 300L dar le dau tot ce le trebe am reusit ciclez acvariu antrun final dupa 3 sapt pestii au cam 6-8 cm,din Iunie ar fi trebuit sa fie mai mari?
cmpar mascul cumpar Protomelas Taeniolatus “boadzulu”
ok mersi ma apuc sa pregatesc celalalt acvariu si dupa acea ai selectez.
mersi ptr sfaturi atunci voi scoate din pesti, dar sa ami spui te rog c-am cat sa scot am asa; Cyrtocara Moori(delfin), aulonocara rubin rouj, melanochromis cipokae, pseudotropheus zebra ob, protomelas,labidochromis caeruleus, pseudotropheus elongatus,labeodotropheus, trewavasae chilumba red, melanochromis maingano, melanochromis johanni, mailandia esthere 5 din fiecare PH este bun. mersi mult.
Deci am finalizat ansfarsit primul acvariu,este pregatit ptr 60 de pui malawicichlids,marimea lui este de;L.115cm,l.50cm,h50cm.am 3filtre interioare dar din pacate nu prea fac fata apa se limpezeste foarte greu functioneaza de 1 luna este populat cu 60 de cichlide de 2-3-4cm,cred ca o sa mai bag un burete,daca nici asa un filtru exterior,sunt 3 neone 2aqua-glo si un pover-glo toate 40w,astept sfaturi s-au pareri daca ceva nu e ok mersi.image,dupa 1 luna am scos toate filtrele interne si am pus un filtru exterior SACEM 1000 filtreaza 1000L pe ora dar din pacate apa nu este 100% clara este posibil sa afecteze lumina de exterior este pozitionat la 2m de geam VA ROG SA MA AJUTATI nu stiu ce sa mai fac, ce sa mai bag ?s-au ce sa mai scot :-) :veselfire: :veselfire: :veselfire: din pesti nu vreau sa scot deocamdata,astept pareri si sfaturi mersi.
daca pun si un filtru uv ? ajuta cu ceva?
mersi pentru ajutor pesti vor fi rariti cand va fi gata anca un acvariu
Deci am finalizat ansfarsit primul acvariu,este pregatit ptr malawicichlids,marimea lui este de;L.115cm,l.50cm,h50cm.am 3filtre interioare dar din pacate nu prea fac fata apa se limpezeste foarte greu functioneaza de 1 luna este populat cu 60 de cichlide de 2-3-4cm,cred ca o sa mai bag un burete,daca nici asa un filtru exterior,sunt 3 neone 2aqua-glo si un pover-glo toate 40w,astept sfaturi s-au pareri daca ceva nu e ok mersi.image
Va rog sa ma ajutati,cum as putea cel mai simplu sa descarc niste poze.
mersi mult,si de cate ori pe saptamana sa le dau artemia?
va rog sa ma ajutati, ce temperatura sa folosesc la pui de malawi.
cumpar Botia macracantha si Ghibiteps

Forum Index » Profile for tines » Messages posted by tines
Go to: