| Message |
|
|
|
Vand lampa de firma hqi 70w cu prindere pe acvariu. Pret 250 lei nediscutabil. Am atasat si o poza .
|
 |
|
|
|
Actualizare
Carbogreen solutie similara cu easylife lipsesc cativa ml 15 lei
Ektol fluid aproape nou 15 lei
FEROPOL APROX 300 ML 10 LEI
SPIROHEXOL nu mai stiu daca l am folosit sau nu pret 10 lei
Roca vulcanica si inca alte cateva pietre 15 lei
Easylife multicura luat di el 2 pastile 14 lei.
Hikari micropalets mancare pesti desfacut dar nefolosit 7 lei.
JBL BIOCLEAN pt curatirea acvariilor sigur pt pesti aproape plin 15 lei.
Piatra decorativa imitatie scoarta copac 13 lei.
Filtru intern rio 600 capacitate 600litri pe ora pret 25 lei.
Mancare aquatic nature si jbl plus 2 micioguri 12 lei.
O foarfeca sau mai bine zis pensa ce se poate folosi pt plantare din inox pret 20 lei.
Magnet plutitor pt curatat geamuri JBL 20 LEI.
Inel pt hrana JBL 12 LEI.
Pentru mai multe produse cumparate se dau bonusuri functie de suma.
Suma minima 20 lei iar produsele se ridica din zona piata resita ,
brancoveanu , str Luica.
Contact pm sau id mess donpisote.
Accept schimburi cu salimetru sau pompa de valuri mica.
|
 |
|
|
|
Se vand urmatoarele accesorii
Test fier folosit putin 20 lei.
Test nitrati folosit o data 20 lei
Carbogreen solutie similara cu easylife lipsesc cativa ml 15 lei
Test kh folosit o data pret 20 lei.
Ektol fluid aproape nou 15 lei
FEROPOL APROX 300 ML 10 LEI
SPIROHEXOL nu mai stiu daca l am folosit sau nu pret 10 lei
Roca vulcanica si inca alte cateva pietre 15 lei
PIZA PROGRAMABILA ELECTRONICA 14 LEI.
Easylife multicura luat di el 2 pastile 14 lei.
Hikari micropalets mancare pesti desfacut dar nefolosit 7 lei.
Capete hidroizolante pentru neoane t5 noi 30 lei setul.
JBL BIOCLEAN pt curatirea acvariilor sigur pt pesti aproape plin 15 lei.
Piatra decorativa imitatie scoarta copac 13 lei.
Set jbl cleany si set pt curatarea rotorului filtrelor externe jbl 30 lei.
Filtru intern rio 600 capacitate 600litri pe ora pret 25 lei.
Mancare aquatic nature si jbl plus 2 micioguri 12 lei.
3 Termometre 10 lei.
O foarfeca sau mai bine zis pensa ce se poate folosi pt plantare din inox pret 20 lei.
Magnet plutitor pt curatat geamuri JBL 20 LEI.
Inel pt hrana JBL 12 LEI.
Pentru mai multe produse cumparate se dau bonusuri functie de suma.
Suma minima 20 lei iar produsele se ridica din zona piata resita , brancoveanu , str Luica.
Ca schimb dau totul pt un o sticla acvariu Dennerle de 20 sau 30 litri
|
 |
|
|
|
Sincer nu mai recomand Eheim. Si cele mai noi serii curg si nu sunt asa silentioase cum spun ei. Vorbesc din propria experienta nu din ce spun altii si cu filtre noi nu cu filtre luate de pe ici colo abosite. JBL este cea mai buna solutie.
|
 |
|
|
|
Am avut hc cu mai multi corydoras si nu au fost probleme deloc.
|
 |
|
|
|
Pret final lampa 600 lei.
|
 |
|
|
|
Cand trimiti fiinte vii prin posta te poti astepta si la victime. Catalos este un user de incredere si nu s ar preta la asa ceva .
|
 |
|
|
|
REDUCERE DE PRET 650 LEI.
|
 |
|
|
|
Reducere de pret 700 lei.
|
 |
|
|
|
A mai ramas Lampa HQI 2 X 150 W plus moonlight noua . Ofer la ea un bec de 14000k Pret 750 lei.
|
 |
|
|
|
Alber ca detinator de mai multe lampi hqi post sa spun ca nu trebuie decat sa inlocuiesti balastul existent cu unul electronic. Aveau cei de unde cumpara majoritatea userilor neoane OSRAM. Pret pana in 100 lei.
Ma bucur ca te ai hotarat sa incerci mh .
|
 |
|
|
|
Tyna hai sa iti spun de ce nu as fi facut niciodata un acvariu ca al tau. Nu vrea sa te descurajez dar vreau sa intelelgi cateva lucruri care poate iti vor prinde bine pe viitor.
1. Sa incepem cu lumina . Ea este ok pt un acvariu plantat dar discusii nu se prea omoare dupa lumina multa.
2. Facand schimburi de apa la 2 zile practic arunci fertilizantii pe geam si nu sunt deloc ieftini.
3. Schimburile de apa dese inseamna ca dupa fiecare schimb de apa sa faci teste sa vezi ce valori au fertilizantii si ce mai trebuie pus.
4.Schimburile de apa asa cum le faci tu creaza variatii ale tuturor valoritlor de la ph la fertilizanti si favorizeaza aparitia nedoritului bba.
5.Discusii nu se dezvolta la adevaratul lor potential intr un acvariu plantat.
6.Nivelurile de nh4 si no3 vor fi mari si vei avea mare bataie de cap sa le mentii la valori scazute cu discusii in acvariu.
7. Easylife fosfo este creat pt administrare saptamanala si astfel se vor crea varfuri si carente de fertilizare. Nu mai spun ca nu vei sti ce cantitate sa pui ca sa obtii o anumita valoare a po4 in acvariu. Eu in ce priveste po4 am ales metoda diy calculat astfel incat sa stiu ca daca pun un ml de kh2po4 voi avea in plus 0,1ppm po4 in acvariu.
Ce iti recomand ? Scoate discusii de acolo si pune altceva . Ce ? Spre exemplu COLISA CHUNA. Iti garantez ca in cateva zile dupa ce se vor acomoda vei fi dependenta de ei .
Si inca ceva . Cu discusii vei avea fara sa vrei un al doilea job.
Bafta.
|
 |
|
|
|
@robert ia vezi ce pesti sunt in acvariu si o sa intelegi de ce face schimburile de apa asa des. Plantele nu sunt chiar normale . Se vede dupa cum arata blyxa ca nu ai destul fe.
|
 |
|
|
|
In general plantele rosii sunt consumatoare de fier. Daca masuratorile tale sunt corecte ,in ce priveste n03 stai bine dar po4 este mic. El trebuie sa fie la voloarea de 10 no3 in jur de 0,8 - 1 ppm .
Ca sa intelegi mai bine cum stau treburile da o cautare dupa REDFIELD RATIO pe goole. Te va ajuta foarte mult in ce priveste dezvoltarea plantelor si lupta impotriva algelor.
|
 |
|
|
|
Lampa vine doar cu un bec de 14000k si ultimul pret 700 lei.
|
 |
|
|
|
1. Acvariu 180 litri Eheim ( sticla ) cu background albastru ADA , pad AQUATIC NATURE , stand din pal culoare cires cu schelet din teava rectangulara . Pret 500 lei .
2. Lampa HQI 2 X 150 W plus moonlight noua . Ofer la ea un bec de 14000k Pret 750 lei.
|
 |
|
|
|
Cri ul mare face ca plantele , pestii etc. sa arate cat mai aproape de cum arata in afara acvariului adica bine. Temperatura de culoare a sursei de iluminat este cea care este responsabila cu stimularea sau nu a fotosintezei.
Tuburile dedicate au un cri mare tocmai ca acvariul tau sa arate cat mai bine dar temperatura da culoare a lor este cea care ajuta la dezvoltarea plantelor.
|
 |
|
|
|
Indicele de redare a culorii este pentru ochiul tau nu pentru plante sau pesti. Lumina este cam multa daca nu ai co2
|
 |
|
|
|
Macro feritlizezi ? Sa stii ca anubiasului ii place mult fosforul pe care il ia din fosfati adica unul din macroelemente .
|
 |
|
|
|
Gusturile nu se discuta dar echinodorusul ala nu are ce cauta pe mijloc dupa parerea mea. Plantele de suprafata o sa iti umreasca celelalte plante Ludwigia este amestecata cu didplisul si ai trecerea de la plantele de background direct la 3 tipuri de plante tip gazon. In general nu prea mai comentez pt ca ma supara chestia asta cu litere cifre si casute care desi e completata corect tot spune ca nu e bine.
|
 |
|
|