[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: busted
Forum Index » Profile for busted » Messages posted by busted
scuze pentru incident....... , promit ca nu se va mai intampla.... dar de fapt stiti care a fost problema.. nam avut o poza pt avatar si am luat poza lui sorinel sa verific daca merge si cand am vrut sa o schimb nu mia mai mers parola .... zice ca nui buna chiar si acuma . oricum imi cer scuze.... nu se va mai intampla.
as vrea sa va intreb inca o chestie.......... cu toata rusinea dar recunosc ca nu shtiu sami pun poza ......... .poate ma ajutati aa........ si ms pt forum sorinel. si inca o data va repet daca aveti completari nu ezitati o vizita pe forum.
mersi tare mult pentru sfaturi........... .din pacate nu sunt din bucuresti sunt din timisoara......... . eu acum tin caraselul intrun acvariu de 30 l ,din cauza punctelor albe, dar deja se vad progrese.temperatura este de 24 grade...... si se simte foarte bine ,se joaca toata ziua :-) . si vas ruga daca cumva mai aveti cunostiinte prin timisoara de pe net sau forumuri, ati putea sami trimiteti si mie un id sau o adresa de mail pls? si oricand mai aveti ceva de completat va invit pe forum.......... :-P
salut sorinele si bine ai venit auzi ai putea sami dai cate ceva sfaturi pt caras in legatura cu orice : hrana,apa,temperatura,etc .am vazut ca ai cativa carasi, si arata splendid de cand imi doresc io astfel de carasi caut peste tot dar nu gasesc nici unde......... .si inca ceva de unde se stie ca sunt junior member?
ati putea va rog frumos sami dati idurile voastre poate vb mai pe larg.. :-) mar interesa mai multe informatii si despre alti pesti....... mai mult ma ocup cu inperechera si cresterea gupilor dar si a altor pesti ...... am luato pe urmele lui guppy.
aa....... si stiti ceas vrea sa va mai intreb........ ce altceva as mai putea sai dau de mancare in afara de ce se gaseste in magazine? am tot felul de vitamine si mancaruri speciale pt el..........
mersi mult dolly pt sfat dar nu este gris si nici ichtio si da lam separat intrun acvariu de 30 l . deocamdata vad ca se simte foarte bine.... .am pus si sare dar vad ca nu are nici un efect asa este de 1 luna dar vad ca nici nu se amelioreaza nici nu se inrautateste boala... acum nu stiu mai astept........
am o problema cu apa de cand am reamenajat acvariul cu alt subrat plante si pietris este foarte tulbure . Chiar si dupa ce am facut schimbari repetate de apa ....... acvariu 80l substrt 0,5cm plante naturale nu foarte multe si 15 pesti . filtru cu aerare si filtrare mam gandit sal opresc ca poate din cauza este apa tulbure dar mai rau am facut era si mai tulbure.pestii se simt bine dar ma ingrizoreaza apa , aaaaaaaaa si temperatura 24 grade. help please .
am o problema cu un carasel oranda alb are niste puncte mici albe pe inotatoare si pe coada . acvariu este de 80 de litri filtru + aerator temperatura 24 grade substrt cu granulatie de 0,5 cm si plante naturale..... in acvariu mai vituiesc cativa vivipari 8 , guarami pereche zebre 2 sanitari coridoras si cativa melci . va rog daca mati putea ajuta in printa punctelor albe de pe coada...... aaaaaa... si are aprox 7cm cu tot cu coada.

Forum Index » Profile for busted » Messages posted by busted
Go to: