[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: furnici
Forum Index » Profile for furnici » Messages posted by furnici
si inca ce merge. avezi ca are la metro un saculetz de 5 kg cu 3,2 ron
au niste chestii mici de vreo 20-25 cm care nu pot satisface gusturile mai exigente nici daca inchizi bine ochii
citeste aici
http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?p=12017&highlight=#12017
l-ai luat?
hai sa vedem si noi pe ce ai dat banii, care oricum sunt chilipir. neoanele de care întrebai valoreauă într-adevar pe undeva pe la 150 ROn cu drosere cu tot. merge
sa vedem si noi ce achizitie ai
robi, e mult prea mult 5 neoane. poti sa le pui dar nu o sa le folosesti prea mult. poti citi ca si lumina multa dauneaza: 1 pestilor, 2 plantelor.
doar cine stie cum: sa ai o inaltime f mare si nu ajunge lumina pe fund, altfel...risipa si chiar daunator.
parerea mea!
am tot pregatit io, dupa cum stiti, o buturuga misto - vz topicurile anterioare si galeria - dar se pare ca degeaba
asadar am ajuns inapoi aci cu o rugaminte :

- cine are si pt mine un mopan mai mare cca. 90*35*60 h, dimensiuni in care sa se incadreze; acvariul are 110*43*70 h.
vreau ceva neaparat. astept sugestii, poze si preturi, ca stiu ca nimic nu e gratis, nici macar pe acilea.
nu va suparati ca am postat aci. tks
da babustile alea sau ce or fi ele; in rest lasa-i in pace ca merge: e cam putin spatiu, dar merge, o sa stea linistiti in continuare, ca sanse de inperechere oricum nu au in conditiile astea.
crede-ma pe cuvant: io am avut anul trecut 74 bucati diferite, o "ciorba" de peste in vreo 210 litri
asa ca...........
nu cred ca ai tu vreo sansa sa ti se inbolnaveasca pirana sau sa faca vreo indigestie, cel putin de la viermisorii aia. poate mai tarziu, cand s-or antrena sa faca vreo indigestie de la vreun deget de-al tau. stiu un tip care a patit-o.asa ca ramai la viermi........
tks to all
verry incurajator
o sa ma chinui cu programulala deocamdata si mai vad io de luni cum stau lucrurile.

oricum, acum e alta : pe toată suprafata sticlei, pe interior se fac niste puncte albe, fff tari ce nu se iau nici cu curatar'torul ala cu magnet. ce paote fi si cum sa le iau. parca le inmultesc pe zi ce trece si nu se iau. iar in plus, ca sa fie treaba oabla, mai lasa si melcii niste dare albe pe sticla de toata frumusetea. sunt bolnavi sau asa fac ei?
:o
cauta un lemn greu si deja ud, cum s-a mai spus, care a stat ceva timp prin rau, daca nu, atunci tot mopanu' ala e cel mai bun
cauta oricum ce tratamente trebe facute si apoi baga-te la d'astea.
plantele sunt bune cele cu crestere rapida ca sa ai ceva in acvariu in vreo 2-3 luni, altfel.-----------
tks dalles şi marele alb; ca de obicei: la înaltime!
o sa incerc cu programul asta de lumina - cu apa oxigenta nu ma risc inca pentru ca nu îi inteleg mecanismul si nici nu vreau sa ma apu c din nou de acvaristica ca nu se face
pe lângă cei 3 ancistruşi mai am 3 melci mici, am primit azi şi vreo 3 mari, si 4 scalari pui. atât la capitolul ăsta.
in rest plante la greu, aproape toate infestate. se poate ca ele să fi venit cu alga asta, ca am luat apoi dintr-o alta sursa si astea nu au (facut deocamdata).
jaluzelele izoleaza bine: nu trece decat lumina filtrată, fără raze. am pus acum un cerceaf pe acvariu si l-am lasat azi fara lumina, am stins si pompa sa nu mai fie curenti si nu am dat nici aer: seara toti pesti (4 scalarii) erau pe fund, la suprafata era o pojghita alba care a trecut fff greu dupa ce am dat drumul la aerare. si-au revenit si scalarii pana la urma cu aerul. maine ii las doar pe intuneric; o sa las aerul si pompa sa mearga. si in final cred ca o sa le scot si o sa le razui (de tot ).
credeti ca pot evita totusi etapa asta, ca sunt unele care s-au prins bine de tot? :o
fratilor, help me pls.
am niste alge de toata frumusetea in acvariu si nu pot scapa de ele in nici un caz (nu ca nu as vrea, sa nu ma intelegeti gresit! :-P )
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?pid=2314&fullsize=1 si urmatoarele
niste detalii:
-dupa cum vedeti in album este postat acvariul in balcon, dar toata ziua sunt trase jaluzelele
-am 2 neoane: 850philips si un aquarelle
-am bagat io 3 ancstrusi si degeaba+3 melci
am turnat un flacon de Sera Algovec 50 ml si iata-ne tot aci
ce pot face......ca sa scap de ele , nu ca sa le cresc, evident! :sic:
ok, ok, nu te mai burzului la mine,mai, Doll!
a fost asa, mai mult de tease...., you know?!
cat despre diacriticile alea e un defect profesional: îmi scapa! asa e cand scrii toata ziua documente in romana - te schimbi greu. sorry
cam aşa e mai co rect pentru...corintenii tăi
Cryptocoryne wendtii
mulţumit?[
se poate. io nu lucrez decât cu geam ce 10 si din cauza asta nu am prea mare incredere in celelalte mai ales cu mult mai mmici (4 de ex)
oricum, incercati sa nu riscati prea mult cu geamul asta ca va veti cauta pestii pe sub pat , daca nu cumva ii va gasi pisica inainte.
poate merge si din materialul ala de care ziceai, numai ca un bec....?
e lumina putina, proasta şi o sa ai la alge............... mama,mama
gandeste-te la altceva
becuri economice3 daca nu cumva chiar neaoane
e sigură chestia cu mecii? că acum după ce am scos-o îmi pare rău, dar asta e. şi pe deasupra mai şi miroase rău de tot, aşa a mâl sau ceva de genul ăasta
cumva e disponibil cineva şi din Constantaţ cu plante moca?
măcar o anubia dacă aş primi şi io......
......mă rog şi nişte Eleocharis parvulus sau ceva asemănător cu gazonul de acvarii că de când mă tot milogesc şi caut. pls cine mă aude! :o
chestia aia cu fundul dublu e şi mai simplă dacă nu îl mai întorci cu fundu' în sus.
bănuiesc că de când ţi se dau sfatur ai făcut ceva prin el şi aşa că nu mai tre să îl intorci. tai doar geamu la dimensiunile respective îl umpli de silicon cu un şpaclu mai lat apoi îl pui pe un poliester extrudat (indicat mai mult de cat cel expandat) şi apoi pui deasupra acvariul tău (după ce l-ai şters bine în prealabil cu o carpa uscata - e foarte important, altfel nu prinde siliconul) şi gata. ai grija si ce capac o sa pui ca sticla de 4 mm nu prea tine nimic pe ea. inca o treaba de gandit bine atfel risti sa il arcuiesti asa de bine ca o sa ai un borcan in cele din urma
uite-te si aci poate te ajuta
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=0
succes

Forum Index » Profile for furnici » Messages posted by furnici
Go to: