| Message |
|
|
fratilor si io as vrea un mopan maricel 35*25*55 h
are cineva sa imi zica. pt cine nu vede jos in stanga....e vb de Constanta
tks
urgeeeeeeeeeeeent ca pe acilea nu e nimeni care are. nu se gaseste in cta de un an un mopan k lumea, numai chestii de jucarie 10*25*5 h tks, dar..........
astept .mult si bine, ha? 
|
 |
|
|
cat de pui si cat de scump?
cum facem un transport pt constanta? cand? io sunt gata! 
|
 |
|
|
Dolly wrote:
poc_poc123 wrote:mi-a murit si femela de guppy inpreuna cu puii.
De ce a murit? Asa, din senin? :o Ziceai ca e vioaie si maninca. Nu ai separat nici puii?
poc_poc123 wrote:Dar nui bai ca restu traiesc bine in vechea lor casa inbunatatita.
Ba e mare bai. Uite cum incep sa se duca unul cit unul. Daca nu faci ceva mai repede, parca vad ca ramii cu acvariul plantat, dar fara pesti.
cică de ce a murit?
păi dacă îi zici omului mai întâi să îşi caute singur site, şi apoi îi zici unu până la urmă................a murit aia tot aşteptând un site 
|
 |
|
|
|
cenzurat .....
nu ai ce să îi faci pt că sunt semne dew tulburare psihică ce zici tu; nu e ceva organic - ca etiologie mă refer.
......cenzurat
Dragosman: data viitoare incearca sa te autocenzurezi;
|
 |
|
|
si io am asa ceva, dar, asa cum spunea pe undeva FAraonu', sunt niste bacterii care se înmulţesc. asa ca e o problema daca se intind si persista pt ca impiedica apa "sa respire". cat timp pe zi bagi aer? cat aer? ce vibrator ai?
masoara ph pentru inceput si vezi cat a crescut de la ultima masuratoare, sa nu devina nociva apa...............cu pelicula 
|
 |
|
|
|
daca pompa cu doi iesiri are la un capat o perdea care nu merge - ce e de vina: furtunul gaurit, plasa de pe el? e una de aia din plumb cred cu plasa neagra deasupra care se muleaza. e vreo problema pt pompa se poate arde daca nu iese aerul prin perdeaua asta=?
|
 |
|
|
|
o idee cum as putea face si io un robinet pt co2, ca se pare ca patrunde prin cea mai mica crepatura si nu reusesc sa stabilizez nr de bule, desi am pus pe furtun 2 placute de metal gaurite si stranse cu surub+piulita. oricat le-am strans tot ies mai mult de 2 bule pe sec. dar asta in primele 3-4 zile dupa asta ies cam 10-15/ min. nicii asa nii asa nu e bine
si apoi cum fac io o valva antiretur: ca ba nu se gaseste, ba e ff scumpa si nu achizitioneaza nimeni?
tks
|
 |
|
|
|
scuzati-ma ca ma bag si io asa, ca incepatrul, dar la ce foloseste sarea asta grunjoasa de care sunteti asa de interesati, cine stie, poate devin si io....interesa(n)t!
|
 |
|
|
vreau si io macar unul pt constanta ca am niste alge de toata frumusetea si am inteles ca o sa se hraneasca cu ele pana ma lasa si pe mine fara ele
pls
pls pls

|
 |
|
|
|
ia ziceti, fratilor, cum va descurcati cu ciclidele voastre? reusiti s a tineti ceva plante in acvariu? si nu v-ar placea?
|
 |
|
|
|
si io am avut un scalar alb, intr-un acvariu cu 74 de pesti (la inceput, apoi am ramas cu 31) dar era veteran, vreau sa zic ca batea orice in acvariul ala desi avea o companie destul de impunatoare: rechini, ciclosoma, carasi aurii, somni, etc.
dar asa era el, bataush, asa ca nu se speria. or fi de acelasi sex si... se masoara!
|
 |
|
|
schizotron wrote:la mare gasesti calcare numa bune de africani da te costa cam un milion benzina
nu mai baga din astea: ce, ai pica pe astia cu acvarii mai frumoase?!
calcarul durifica apa si ii schimba calitatile in cel mult 48 ore. nu are rost sa il vrejesti. or avea ele fosrme frumoase dar.............
|
 |
|
|
|
nu prea cred ca in captivitate le poti face ceva. in plus, iti trebuie cel putin vreo 6-8 ca sa se stabileasca ceva perechi - vreo 2 -* si sa le poti face "lipeala" apoi le trebuie niste platne care sa iti iasa din apa caci ei se feresc de rapitori depunanad pe frunzele de la suprafata apei -Discovery channel
|
 |
|
|
dragute poze, si le invidiez putin pt ca.................nu ai si tu acolo pic de alge. nu iti plac? ce ai cu ele? au si ele dreptul sa stea intr-un acvariu!
ce faci, num de nu le primesti?
|
 |
|
|
|
zi de pe unde esti, serghei, ca poate te trimitem la un magazin de prin zona. oricum o isntalatie de apa sarata e destul de mult , cam la 1,000 Euro, dar daca ai bani se merita, insa nu pentru calutii aia de mare ci pt niste specii de Doamne-ajuta!
cauta si o sa renunti singur cand o sa vezi ce e de vanzare pt apa sarta
|
 |
|
|
|
io am mers pt neoni si scalari pe asta:
Fulgi Flora 1.43EUR Hrană sub formă de fulgi, specială pentru peştii ierbivori. Conţine 10% spirulină. Ingrediente: Spirulină, făină de grâu, proteine vegetale concentrate, drojdie uscată, plancton, uleiuri şi grăsimi, alge, antioxidanţi şi coloranţi C.E.E. Compoziţie chimică: · Vitamina A: 25.000 U.I./kg; · Vitamina D3: 1.500 U.I./kg; · Vitamina E: 100 mg/kg; · Proteine: 40%; · Grăsimi: 5%; · Fibre: 2%.
si le merge fff bine. inainteaza repede!
|
 |
|
|
|
nu te arunca prea mult la tubi ca le face rau. e buna intr-adevar, ii creste mai repede si asta e adevarat dar nu poti exagera cu asta
|
 |
|
|
|
VEZI CA LA SERA AU MUTLTE SOLUTII pt tipul asta de probleme, care mai mult ca sigur se datoreaza "uciderii" bacteriilor.aşa ca baga niste nitrivec sau chiar Biofiltr 0.95EUR care contine, dupa siteul lor,:
Bacterii vii denitrificatoare – un filtru biologic pentru acvariul dumneavoastră. Utilizând soluţia, veţi introduce în acvariu milioane de bacterii vii şi de enzime, componente ale ecosistemului necesar peştilor. Mod de utilizare: Dozaj: prima dată 20 ml soluţie la 40 l de apă, ulterior 10 ml soluţie la 40 l apă, o dată pe săptămână Formă de prezentare: flacon 20ml
succes
|
 |
|
|
|
poti folosi si altceva in loc de reflectoarele alea care sunt al n.... de scumpe. e adevarat ca o folie de aluminiu pt bucatarie nu are randamentul unui reflector jewel, dar...........e aproape moca, nu? :o
|
 |
|
|
are dreptate Dalles. nu face zgomot nici daca il mai opresti tu intentionat si il repui în drepturi dupa juma de ora chiar doar vreo 2 sec cat se pun paletele in miscare. sunt ff silentioase si nesforaitoare 
|
 |
|
|